Cumartesi, Aralık 13

artık ayağınızı denk alın!!

fransız sineması çalışanları!! sözüm size.
oğlum ne ayaksınız lan siz.sanatsal antin kuntin film çekmekten ne haz alıyorsunuz?parası mı iyi nedir yani.manita yapacaz diye dimağlarımız sikildi lan!yeter oğlum ya,tamam yiyen çok güzel yedi bu işin kaymağını ama bitirin artık bunu.lütfen.ha birde son dönem fransız yönetmenleri,sizin tabiatınızı sikerim oğlum.bu mu lan film çekmek?güzel bir fransız manita bul,ortalamanın üstünde yakışıklı bir de fransız oğlan.sonra soy bunları,sik taşşak göster film bitsin.ne bir kurgu,ne bir detay,ne sinemaya yenilik getirecek bir bakış açısı.hiç birşey yok.anca karının götünü açalım,adam pipisini açsın.bizde alık alık izleyelim.yemin olsun elime geçirirsem kemiklerinizi kıracam.monica belluci olmasa tüm fransız film sektörünün kökünü kazayacağım.

kızlar son sözüm de size;
bırakın lan bu sanat ayaklarını.efendi gibi,içinizden geldiği gibi yaşayın.gidin parkta sevgilinizle simit yiyin çay için,elele sikko komedi türk filmlerine gidin,"ne alırsan etiketin yarısı" kampanyalı kitap fuarlarını gezin kızım.yetti be.

2 yorum:

S dedi ki...

:)
fransizlarin zaten adina sanat veya sinema dedigi seylere biz burada konulu porno diyoruz.
bazilari hakkaten de abarti oluyor. hatta ben kendilerinin sadece sapik degil ayrica subyanci olduklarini da dusunmekteyim. fransiz filmlerinin %63unde cunku 12-13 yasinda hatun memesi gormusumdur bugune kadar

Arturo dedi ki...

hayatımı mahvetti orospu çocukları..
ama üstüne alınma Audrey Tautou..