Perşembe, Ocak 1

2009,gel oğlum şöyle

türkiye'nin en sevdiğim kadını beni mimlemiş.duyarlı bir insan olarak bu mimini bir emir telakki ediyor,ve satırlarımı şimdi başlıyorum.müsaadenizle;

2009,bak koçum.senden önce nice seneler gördük biz.abi şöyle iyi olacak böyle iyi olacak diye geldiler,kapımızı açtık.eğer sende böyle,abilerin gibi yapacaksan siktir git hiç gelme,biz ikibin sekizle filan idare ederiz.aslında bana kalsa var ya,1995'le şahane yaşarım hala.nitekim cartel vardı o sene,sende ne var peki ha gadasını aldığım yeni yılı.şimdi bazıları gibi bana sevgili bul,kariyer yap filan desem,kem küm edip iyice sinirlerimi bozacan benim.o yüzden diyorum ki oğlum akıllı ol.efendi gibi geldin,efendi gibi git.arkandan demeylim "bu 2009 da tam orospu çocuğuydu"diye.o yüzden,pek sevgili 2009 şimdiden anlaşalım. bak şöyle bi anlaşma yapalım ben diyecem ki eşe dosta,"oğlum 2009 şöyle güzel olacak,böyle şahane olacak" filan diye gazı vereyim tamam mı?sende bana benim istediklerimi ver.2010'a girerken hellaleşiriz.birbirimize bakacak yüzümüz olsun yahu?şimdi seni öpüyorum gözlerinden 2009.hadi aslanım,yüzümüzü kara çıkarma.

ben de bu duygu yüklü mesajımdan sonra kendisini yaren bellediğim pek saygıdeğer arturo ve haku'yu mimliyorum.başınızın çaresine bakın oğlum ben kurtuldum heheh.

4 yorum:

oksan dedi ki...

Aaa benim di mi türkiyenin en sevilen kadını.aa evet benim.ANLAMAYAN VARSA BİR DE ONLAR İÇİN TEKRARLIYORUM,O BENİM.Evet hıhı benim.benim o benim.
(cızır..cozur..)

POSTACI dedi ki...

Ay samim hazinsesim.. Şimdi sen bana trip atıyomuşsun ya.. At. Gözlerin durur mu onlar da trip atıyorlar. Atsınlar. Oysa biz senin triplerinsiz edemeyiz bilirsin. Oysa bir bardak su yetiyordu trip atmana. Bir dilim ekmeğin bir iki zeytinin başınaydı küsmemiz. Mellö sana bi kere kızsa ikinin hatrı kalıyordu. İki kere kızayım dese üçün boynu bükük.Yüzünün bitip vücudunun başladığı yerde Memelerin vardı memelerin kahramandı sonra. Sonrası iyilik güzellik.
=) ahahah işte öyle bir şey

Arturo dedi ki...

2009 gelmiş hoşgelmiş de bize mi gelmiş bi faydası olacakmıymış!

sami hazinses dedi ki...

ya şimdi postacı,demogoloji yapmaya çalıştığının farkındayım ama meme dedin,tüm aklımda olanları unuttum.bütün dünya trip atsa hayat goygoy olsa gibi.
ayriyetten arturo'm,2009 dedi abi bişey lazım mı,gelirken alıyım.minare gölgesiyle davul tozu al dedim.bilmem iyi mi etmişim.