Perşembe, Ocak 22

kahve bahane,manita şahane

ben ki,şu halime bakmadan tanrı olduğumu varsayalım.böyle kullarımla gönül eğlendirirken,onların tırt hayatlarına dikiz atarken görsem seni,yakınlaştırsam böyle ölçeği,sims gibi.hasiktir lan derim tanrı olduğuma bakmadan,ki eğer ben tanrıyım ya,ondan mütevellit hiç birşey benden güzel,şahane olamaz ya hani.ama sen basbayağı allah gibi karısın lan.ya da bunu yemediysen,tanrı olsam yine,sims'ten kalma bir alışkanlık bu tanrı tribi kusuruma kalma,oldum ben tanrı.hakikatten dünyayı senin yüzün suyun hürmetine yaratırdım.tam böyle dinden çıkan,allah din iman kitap nedir bilmeyen birinin karşısına seni çıkarırdım,ama sadece çıkarırdım.neticede benimsin,kınalımsın,gadalımsın.o da tipik bir türk erkeği olarak "ananı sikiyim eğer bunu yaratan bir allah varsa,benim ona secde etmem lazım,iman etmem lazım" diye düşünecektir.öyle yani.hani deseler bana liv,charlotte,samaire birleşip sana vereceklermiş aras deseler,bir köşeye seni koysalar.bocalarım başta,sonuçta boru mu lan liv tyler var charlotte gainsbourg var.senin verip vermeyeceğin bile belli değil.ama seni seçer bu deli gönül gülüm,seni seçer bu ateş parçası sarışınım.sade kahve alabilir miyim?

9 yorum:

oksan dedi ki...

bak geyik yapmıyorum,o gün cerröyla ikiniz cok baydınız beni,öğk geldi yani.benim başkasını anlatmam solda sıfır kaldı.Valla yapmayın artık darlandım ya,güzelse güzel napalım.

sami hazinses dedi ki...

hahayt kıskanç seni.ibne ben senin hikayalerini rüyamda bile dinliyorum,ve hatta o gün bile dinledim.güzel zaten ve sen bişey yapmayacaksın ben yapacam hahhaha.tabi cerrö'den fırsat kalırsa.

oksan dedi ki...

ay hemen kıskanıyo muhabbetine bagladın ya aferin.Kıskansam çirkin derim,kız güzel maşallah taş ama sıkıldım diyorum neresi anlaşılmıyo bunun.O zaman sen de "benim hikayelerimi" kıskanıyosun,hatta komik olmadığını bile iddia ettin,bu sonuca mı variyim?uykum var huysuzlanıyorum ve emeseni protesto ediyorum,emesenden nefret ediyprum.gtalk foreva.

POSTACI dedi ki...

Ne fırsatı? Tabiki de kalmaz Cerenden fırsat mırsat! Kıskanmayın sayın mellö!
Ben bi gidiyim yine oraya. Sizi sevmiyo nasıl olsa! =)

POSTACI dedi ki...

Kıskansan çirkin mi dersin? Diyemezsin çünkü kıskandığını çaktırmak istemezsin! Bildiğin kıskanıyosun işte! Yok çok soğuk, yok abartmayın falan =)

Hadi senin saçının rengi daha güzel tamam tamam.
(ama onunki boya değil) ahaha

oksan dedi ki...

Bu hesaba göre sen de güzel olduğunu 657849 kere tekrarlayarak kıskanıyor sayılmıyor musun?
Sosyal tespitlerin ise şahane,umut sarıkaya bok yemiş yanında.Bana kıskandı diye bok atacagınıza olayı sıkıcı boyuta getirdiğiniz gerçeğini göz ardı etmeyin,ister kıskandı ister oturdu ağladı diyin ama ben o gün darlandım abicim,olayın özeti budur.

sami hazinses dedi ki...

gören gözler yalan söylemez kızım.hemen de posta koymalar,afralar tafralar.tamam anlaşalım o zaman,bu karı benim olsun,madem sen istemiyosun.cerrö'yü zaten hesaba katma,ondan zarar gelmez.bu çözümle hepimiz istediğimizi alırız.ama cerrö çok istersen sana veririm arada,bi iki el kullanırsın hahahaha.ayrıca piç, sen türkiye'de en sevdiğim kadınsın.ama söylemem bi daha,pehhh.

oksan dedi ki...

Ya sevme istemiyosan.Bi sıkıldım dedim salak salak tribe giriyosunuz.Harbiden çok gıcık oldum bak hele ceren sana yani,çok sert girecektim 500 defa sildim.Götünüz kalkmasın.Kıskandıgım başka karılar ve gerçekten geçerli sebeplerim var ama o karıyı kıskanmak için hiçbi neden yok ortada.Ay valla çığlık atıcam sinirimden.Ben gidiyorum yoksa cidden sağlam döşerim.

POSTACI dedi ki...

=))
Rüzgar gibi geçti =)
Benimki beğenmek. Asılmak da olur. Güzelliğe karşı zaaf falan da olur. Kıskanmak da olur ama. Böyle gider bu lirik mirik.
Söyle ulan ne diceksin! Are you talking to me hağğ?? Hağğğ??
Bi de o kızdan sıkılınmaz be =)
Ayrıca o benimdir o benim aras! Sana da vermem.