Cuma, Ocak 30

biri bana versin,o da sensin

"dünyaya bir daha gelsem" diye haykırdığında ferhat güzel kardeşim,şöyle bir düşünüyorum.ulan biz yandık bari çocuklarımız yanmasın diyorum.yoksa ben çekemem onun vebalini.tanrı senin bu feryadlarını duysa,"eh amına koduğum kulu,bi karı bulamadın gıy gıy siktin kafamı,al bir ömür daha sana,ne halin var gör"diye yollarsa ya seni?işte biz o zaman yandık ferhat güzel kardeşim.eğer ki böyle birşey olursa;ne trafik sorunu,ne çökmeye yakın ekonomi,ne bürokrasik saçmalıklar.bizden sonraki nesile verilecek en büyük ceza bu olur.ve söyle bana güzel kardeşim,hangi karıyı istiyosun bu dünyada.allah'ın adını verdim bulacam sana,yeter ki sen mutlu ol,acıklı şarkılar yapma.belki bir mahmut tuncer,bir ismail türüt gibi sende özünde iyi bir insansındır.ama tiksiniyorum senden ferhat güzel kardeşim.ve neden tiksindiğimi buldum.hani sen böyle şarkı söylerken damarların çıkıyor ya.işte ben kabız olupta sıçmaya çalışırken öyle damarlarım çıkıyor.ve ben kabız olmayı sevmiyorum.hani böyle tuvallete şarkı söylesem sanki ferhat güzel olacakmışım gibime geliyor.bu durumda,sen karşımda öyle şarkı söyleyince ben bir tiksiniyorum senden,ulan şarkı mı söylüyor ıkınıyor mu belli değil diye tereddütlere düşüyorum.şimdi senin hayranların filan var,bu yazıyı okursan filan dikkat ettiysen hep güzel kardeşim filan gibi kelimeler kullandım.buradan kurtaracağımı ümit ediyorum.

not:esasında ferhat göçer'e ithaf edilmiş bir yazıydı,lakin ferhat güzel diye yazmışım.şimdi değiştiremem tüm güzelleri göçer diye.ferhat göçer out ferhat güzel in.ferhat güzel insan,burt reynolds gibi insan.bıyıklarına kurban.

20 yorum:

berraque dedi ki...

ferhat guzel vs. ferhat göçer

sami hazinses dedi ki...

saygı değer insan,bunu çok iyi farkettiniz.neticede ferhat güzelde güzel bir insan,adeta bir burt reynolds'ımız o bizim.

berraque dedi ki...

ikisine beslenen duygular benzer neticede .
ama ferhat göçer göçsün gitsin . o daha fena .

PuCCa dedi ki...

yaa bence o 12 yaşında bir kız çocuğunu evinde bağlamış, böyle üstünde sigaralar söndürmüş pis bir sapık..

valla herifin gözünden sapıklık akıyo böle. ne bilim ünlü olmadan önce, doktorda olmadan önce öğrenciykene, fortçuymuş gibi sanki.. otobüste arkadan yaslananlara benzeyen tipi var, dönüp baktığında o pis sırıtmasıyla "pardon" diyo gibi..

asansörde oğlan çocuklarını sıkıştırıp pipinizi gösterin bakim diyomuş gibime geliyo..

yada yada doktormuş ya bu, morga gidip ölü kadınları şeyediyo..

bence sapık biri o..
valla bak ilerde diceksiniz vayy pucca demiştii, herif piskopatmış diye..

POSTACI dedi ki...

Ferhat Göçer benim dayım!

berraque dedi ki...

skandal!

POSTACI dedi ki...

=)
AHAHAH
Aynen!

PuCCa dedi ki...

ben ferhat göçer mi dedim anaamm, güzel dicektim.. dayına hastayım ben hiç kimse bilmiyoru o sebeple yastayım yemin ederim bak..
(anında kıvırırım :PpP)

POSTACI dedi ki...

AHAHAH
kara listemdesiniz =)

voodoo girl dedi ki...

salyalar saçarak nefret yorumu atcaktım ama yeğeni görünce kitlendim üzülür kızar diye öyle de iyi kalpliyim aslında ama ferhat göçer de olmaz ki be kardeşim.

sami hazinses dedi ki...

hahahaha cerrö sen kocaman bir çılgınsın!
benim dayımda mücahattin ama tanımazsınız,tanısanız da küfür etmezsiniz.pırlanta gibi adam lan.ama ferhat göçer'e koyuyum yani.çünkü benim dayım değil,cerrö'nün dayısı.o yüzden koyabilirim.

POSTACI dedi ki...

Çok ayıp lan!! Benim dayım sizin dayınız demek! =)

voodoo girl dedi ki...

lan ben resmen gerçek sandım. yani gerçekten dayısı olduğunu sanmadım da yorumu yazanı gerçek bi insan sandım. meğer mellöymüş. bu kadar da sazan ve mal çıktım iyi mi. aranızda beni konuşup gülmeyin "oha voodoo gerçekten ferhat göçerin yeğeni bloga geldi sandı abi olaya gel" falan diye tamam mı nolur :))

POSTACI dedi ki...

=) ahauah olay iyice garipleşti. Yorumu yazan mellö değil ki =)
Noluyo ulan postacı yazıyo orda? Mellö nerden çıktı ki? Benim ben! Ceren! =)

sami hazinses dedi ki...

şaka maka ben ferhat göçer'in öz amcasının oğlunu tanıyorum,halamgilin kiracısıydı.benim öz amcamın oğlu var bülent abim,o da çok güzel bir insan.ama o gidip "benim amcamın oğlu var aras,çok güzel çok mühim bir insan"diye anlattığını sanmıyorum.ayrıca voodoo kızı senin bu tongana bir türlü değinemedim ayılayım ilk işim bu olacak,güzel malzeme çıkacak bundan hehehe.
cerrö,canımsın lan piçoz!

voodoo girl dedi ki...

cerröyü de mellö okudum üstelik kafam da güzel değildi tamamen doğal yollardan mala bağlamışım :))

kendimi yılın malı ve yolun sonu ilan edip annesi orospu oldu diye mahçup mahçup başını öne eğen emrah bakışlarıyla kaçsam mesela, olmaz mı?

sami hazinses dedi ki...

olmaz olmaz,benim bunumla çok alay etmem lazım,geyiğe sarmam lazım ama ayılamadım daha.esasen gerçek cerrö'nün direkt ferhat göçer olması,bildiğin ferhat göçer.dikkat ettiysen tanınmasın diye ceren demiyoruz cerrö diyoruz.ki kimse anlamasın,herkes onu cerrö bilsin diye.ama bildiğin ferhat göçer.

POSTACI dedi ki...

Biri bana versin o da sensin beni kırmış olsanda ikimizde aşık bir tek farkla benimki senden biraz fazla..
Pucca'yı eve kitliycem ben heeaağğğğ =)

oksan dedi ki...

biri bana versin o da ersin.Ersin kim derseniz bilmiyorum.demeyin.Denmez.Espri piç olur.

POSTACI dedi ki...

Ben bi tane ersin tanıyorum.Tanıyoruz. =) Konuşurum senin için. =)