Cuma, Temmuz 3

yaş 35, siki tuttu dante

sigarayı yapılan zamma şiddetle karşı çıkıyorum. sizin yapacağınız işi sikerim. bırakmıyoruz arkadaş, ne diye hala zam yapma sevdaları? ötv, kdv indirimi yapmışlarda onu karşılamak içinmiş. bana ne lan piç, bana güvenipte mi indirime gittin. ulan ben şu ötv'yi indireyim de nasıl olsa aras günde 2-3 paket sigara içiyor, sigaradan gelen parayla o açığı kapatırım. neymiş avrupa birliği uyum yasalarıymış. amına koduğumunun avrupasının işi gücü yok, bizi birliğe almak için sigarayı bırakmamızı bekliyorlar. bunu direkt söyleyemiyor, zamlarla bizi yıldırmaya çalışıyorlar. be ibneler, be sığır sikleri. siz şu sigaraya zam yapacağınıza indirim yapsanız, ben günde 4 paket içsem, zaten otomatik olarak 10 seneye kalmaz ölürüm. ve benim gibi düşünen milyonlarca insan var. hal böyleyken 10 sene içerisinde ülke nüfusunun yarısı telef olup ölecek. ab'de artık bize zarar gelmez bu memleketten deyü alırlar bizi birliğe. hiç mi aklınız çalışmıyor oğlum. bu kadar basit lan. son sözüm de sana camel sahibi. oysa dün seni her zaman ki gibi 4.60'tan almıştım da nasıl mutlu olmuştum. eşe dosta hava atmıştım benim sigarama zam gelmedi diye. ama noldu bu sabah, hah noldu! eski sevgililerim gibi, sorun sen de değil ben de diyen kadınlar gibi 5 lira yapmışsın sen de sigarayı. o yüzden, çok özür dilerim arkadaşlar affedersiniz de, senin de amına koyayım camel kere.

hangi sigaraya baksam zam gelmiş
yok mu bu sigarada indirim?
bi daha sigaraya zam yapanın
ecdadını tepetaklak sikeyim.

9 yorum:

Unknown dedi ki...

tek indirim göremicemiz zımbırtı bu herhalde...
benimki ne kadar oldu, zam aldı mı bilmiyorum, zaten ucuz diye terfi etmiştik...
zam yapmaları bile; sigara içme yüzdesini arttırıyo bence... sıkıntıdan sen gene 4 pakete çıkmicakmısın, çıkarsın belki :P

bi dost dedi ki...

deli.

Tugc dedi ki...

Günüme anlam kazandıran bu postun önünde saygıyla eğiliyorum.

Demirbey dedi ki...

suçu sadece devlette ve ab de aramamalıyız ey dost.dolar milyarderi olmuş sigara üreticileri kazançlarının bir kısmıyla tütün ekseler,mahsül artsa,içtiğimiz sigara da daha ucuza gelmez mi ey can?
çektiğimiz nefestir sigara bizim para kesmek niye!
şş aras soyunma eylemi yapalım mı lan,kızlı erkekli falan komple anadan üryan soyunalım,tepki koyalım

sleeperjohn dedi ki...

Bu yazını üstüne bi cigara yakılır.

russaı dedi ki...

sigaraya zam yapanlara mı küfür edeyim yoksa bi ccigara versene hacıııgy diyen otlakçılara mı...

Adsız dedi ki...

sığır sikiii eheheh sığır siki heheheh sevdim bu lafı:D

birfincankahveiçinbirpenny dedi ki...

otların da fiyatlarında değişme var mı arkadaşlar bilen söylesin yaf? bu ibneler tütüne zam geldikçe ona da zamn yapıyo

ayac dedi ki...


Full sex video movies full hd porno 5k porn, hd sexy videolar