Cuma, Temmuz 10

sikli baba tekkesi

ali abiyle yemek yemeğe giderken yolda eski sevgilime rastladım, didem. kucağında bir çocuk, şaşkın bakışlarla karşıdan karşıya geçmeye uğraşıyordu. bir an içim cız etti, eski günlere bir özlem duhul etti. ali abime de bahsettim, o'da kafana takma dedi. ulan sonra dedim ki o kucağında ki çocuk benim de olabilirdi, hatta beni görse "aras, bu çocuk senin" diye kucağıma verip eski çılgın günlerine dönebilirdi. sikerler deyip, usul usul arabaların arkasına saklanarak biberledim ordan. eski sevgililerimin hepsi birer birer evlenmiş bulunmakta, hatta aralarında çocuk peydahlayanlar çoğunlukta. ben hala barbaros'la, enrah'la "ne güzel karılar var lan" kafasındayım. çocukluk aşkımın tam karşı dairemize taşınması, güzel kafayla o'na bebek arabasını merdivenlerden çıkarmasına yardım ederken nilsu'nun yaramazlıklarından bahsedip gülüşmemiz bu yazıyı yazmama sevketti. amına koyim sanırsın ki o bebek arabasını omuzlayan aras öztürk çolak değil de, londra'da yaşayan, plakçıda çalışan vincent roger. artık silkelenip kendime gelmeliydim, bu umarsızlık, bu müşfikliğe bir dur demeliydim. madem ki benimle bir geçmişi olan kadınların hepsi evlenip, çoluk çocuğa karıştı, ve bu kadınların ortak noktası benim. o halde bunu bir avantaja çevirmeliydim. şimdi evlenmiş bütün eski sevgililerimi bir şekilde ulaşıp bir zamanlar beraber olduğumuzu, kimiyle sevişip kimiyle öpüştüğümüzü beyan etmelerini isteyeceğim. sonra oluşturduğum o portfolyoyla güzel bir katalog oluşturacağım. sonra "çizgi dükkanı sanat evi" yazan tabelayı "sikli baba tekkesi" diye değiştireceğim. evlenip çoluk çocuğa karışmak isteyen kadınlara hizmet vereceğim. hizmet derken sikmek yani. neticede keramet ben de, el sürdüğümün kısmeti açılıyor. e bütün dertlerinin dermanını kocakarı ilaçlarında, hocalarda arayan genç kızlarımıza bundan daha güzel, daha yararlı bir oluşum düşünemedim. ilk hedefim de her fırsatta televizyonlara, gazetelere çıkan, "evlenilecek erkek bulamadım :(" diyen, sik hastası mankenlerimiz, oyuncularımız, şarkıcılarımız.

16 yorum:

Loreathan dedi ki...

"omuzlayan aras öztürk çolak değil de, londra'da yaşayan, plakçıda çalışan vincent roger."

hahaha tam burayı okurken ofiste patladım, Allah'ta seni güldürsün muhterem sikli baba :D

Adsız dedi ki...

oh hadi bakalım en kısa zamanda sendeyim :D

bi dost dedi ki...

gülmedim, anırdım tabiri caizse.. bu akıllar nasıl bir akıllar abi?

Demirbey dedi ki...

çözüm alternatif tıpta!!!
I believe in Aras Bey
Yes you can!

#10 dedi ki...

@bi dost

Soyle ki, bu akillar Good Luck Chuck filminden alinmis akillar, orjinal bir fikir yok yani ortada!

sami hazinses dedi ki...

ah be canım neden bu öfke, neden bu kıskançlık. neden sizin aklınıza gelmeyen şeyi başka biri yaptığında içinizde hissettiğiniz bu acı. hani normal bişey söylesen eyvallah diyeceğim, ki zaten bi yerden bişey arakladığım veyahut esinlendiğim zaman onu belirtiyorum. ama kalkıp, bi de amına koyim sanki çok önemli bişey söylüyormuşçasına sonuna ünlem işareti koyarak "aha yakaladım" kafaları, olmuyor moruk, yemedi. o filmi izlemedim, izleyipte çalsam bile sana ne yani, nedir bu herşeyi ben bilirim, en iyi benim ayakları. bu hayatta yaptığınız en orjinal şey, kendinize ait dölleri lavabodan içeri akıtmak. başka bir eser verin de insanlar sizi de takdir etsin.

bi dost dedi ki...

@#10

doğru söylüyon. Allah belasını bu aras'ın..

yaw yürü git be :D seviyorum ben çalsın güzel çalıyo. hatta se de çal güzeğl oluyooğğ.

#10 dedi ki...

muhterem pardon ama calip cirpip ufurukten yazilar postlar mi oluyo simdi o mubarek orjinal eserler?! e basarilar diliyorum o zaman hayatinizda sikli baba bey..

#10 dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
julie dedi ki...

Melapa!Türkiye türbeler birliği sendikasından geliyoruz.
türbe ruhunu kirletmek türbelere ayıpcıl lakap taktığınızdan dolayı dava edildiniz!

diyerekten buradan dübel eksperi sayın #10 u sevgiyle anmak isterim:))ileri hafıza teknikleri uzmanını oynayacağına bi blog aç ta biz de seni okuyalım olmaz mı a cevval genç!

Spesiyalleriniz hep daim olsun sikli baba,sevgiler : )

sami hazinses dedi ki...

başarılar dileyerek yapabileceğin en iyi şeyi yapıyorsun, eyvallah ben de sana dilerim. kendine iyi bak, görüşürüz.

julie; ister inan ister inanma ama ben seni çok seviyorum. tabi hatırladığım insansan eğer. hatırlamadığım insansan da yine de seviyorum seni. sevmek derken tanıdık, ahbap baabında. sen de kendine iyi bak. sendika aidatlarını ödemeyi unutma.

Adsız dedi ki...

inşaatçı tayfası anlamaz abi bu işlerden salla gitsin:)

efsa dedi ki...

Bana sakın elini sürme, ben o yoldan bir kere geçtim anacım ikinciyi bünye kaldırmıyor. Hatta semti söyle ucundan bucağından etkili nefesine kurban gitmeyeyim.

sami hazinses dedi ki...

istemeyen tedavi yok zaten, öyle bir sıkıntınız olmasın. çokta korkuyorsan avcılar'dan geçme, beşer şaşar neticede.

efsa dedi ki...

anam semtin adı bile belli baksana :)))

kelimelerbenim dedi ki...

Baba harikasın, yazılarını okudukça, vay ulan benim bunu yazmaya götüm yemezdi diyorum.

Seni çekemeyenler 31 çeksin koy götüne!
Yavşaklar madem beğenmiyor, neden gelip okuyor bi sorsana...
Koduğumun film beyinlileri.