Salı, Şubat 23

başbakanımıza ayakkabı fırlattılar ama bunun konuyla alakası yok

dün gece bi arkadaş bahsetti, "seni yazmışlar" diye. hah dedim, yarrağı yedik. zira her 3 kişiden biri gibi benim de çıplak fotoğraflarım, seks kasetlerim var idi. sonra birden bunlardan kimsenin haberi olmadığı aklıma gelince dedim ne yazması, böyle böyle dedi.


kendimle ilgili reklamı sevmem, artistliğe gelemem. insanlar bunu cool olarak algılıyorlar, yalan. evde pijamalarımı çekmiş oturuyorum amına koyim ne coolluğu, ne karizması. mazbut bir ailenin çocuğu olaraktan böyle yetişmişim, biri "bunu aras yaptı" dese, yüzüm kızarıyor. bu "yaptı" dan kasıt kötü bir şey yaptı değil elbet, bunu o becerdi, o yaptı gibisinden. evet elimden geliyor 3-5 iş, misal melemen. ölümcül yapıyorum, onun da 3-5 farklı varyasyonunu  yapıyorum, yetiyor bana zaar. şimdi bu hem güzel bişey, hem de bunun yerine yazı yazmak zor geldi açıkçası. dedim ki, lan şunu koyayım, millet helal olsun desin, aferin desin, tebrik etsin, yanına 2-3 cümle bişey de yazayım vereyim coşkuyu. aynen bu hinliği düşündüm. şimdi yazı yazsam, daha az sigara içmem demek, daha az karıya kıza yazmam demek, daha az dizi izlemem demek, daha az yukarıda ki çekiç sesini duymam demek. sondaki iyimiş aslında. "aras niye böyle oldun, sen böyle değildin çok değiştin" diye serzenişlerde bulunursanız bana hemen duygu sömürüsü yaparım, laf kalabalığına getirip uzaklaştırırım konudan. o yüzden bu tarz diyaloglara girmeyelim.




böyle bir şey burada cem mumcu bey, haftanın web sitesi olaraktan beni göstermiş. komşuya bir tabak börek verip de "boş tabak göndermek olmaz" mantığıyla çalışan bir anneyle yaşadığım için, aynı tarzı ben de burada uyguluyorum.

7 yorum:

LLuvia dedi ki...

kel alaka olmuş önerdiği şeylere bakınca :) Atlas okuyun Elveda Lenin izleyin sıkılırsanız buraya gelin demiş adam gizliden :p

Korhan Korman dedi ki...

Bazı yerde soğan koymasalarda soğansız tadı olmuyor.Bu çok ciddi bir konu!

varol döken dedi ki...

bu öneriler magazin kumpasıdır
benim tek önerim rakı masasıdır

varol döken dedi ki...

boş tabağı bekarken apartmandaki bir diğer kıza dolu göndermek de sana karşı hiç boş değilim demektir, bunları sana bizim apartmanda uygulamalı olarak göstereceğim sami, inan bana bu sikko önerilerden çok daha yararlı bir çalışma olacak...

kelimelerbenim dedi ki...

Vay aq, ona ne verdin Arasss? :D

mori kante dedi ki...

Sebebi:


Erişmek istediğiniz site "Entertainment" kategorisinde olduğundan engellenmiştir.



bumu senin dolu tabak anlayışın

sami hazinses dedi ki...

hiç bişeyle memnun olmuyorsunuz arkadaş yahu, biraz emek sarf edin, çaba sarf edin.