Salı, Eylül 29

manita tavlama aracı olarak: duyarlılık

insanlar bazı şeyleri elde etmek için yaşarlar. kimi para kazanma derdinde, kimi ev alma sevdasında, kimi "ben köyüme dönecem aga" tadında. benim şu hayatta arzu ettiğim 2 şey var, biri yemek diğer kadınlar. kadın olduğu zaman yemek her türlü oluyor, bir şekilde oluyor. ama yemek olduğu zaman kadın olmuyor. bunu nerden mi anladın dersen bugün dürümü manitanın koynunda yemedim, oradan anladım amına koyayım derim. bütün kadınlar yemek yer ama bütün yemekler kadın değildir diye bir önerme yaptım şu an. tabii kadınlara ulaşma yolu, bu hususta en önemli şeydir. herkes farklı şekillerde yaklaşıyor kadınlara, nereden zayıf noktasını buluyorsa oradan giriyor. kimi hayvanseverim diyor, kimi entelim diyor, kimi maçoluktan taviz vermiyor gibi. ama benim en hasta olduğum, duyarlı erkek modeli. ha sanmayın ki duyarlı erkeklere bu tavrım, bu sinirim. ben sadece bu duyguyu kullanan arkadaşlara tersim. sıçtıktan sonra götünü silmeyen bu adamlar, kıza yanaşmak adına dünyanın en naif, en duyarlı, en duygusal adamı oluyorlar. misal geçen bir yer de muhabbet oldu, bir kız fotoğrafı vardı, açık seçik gideri var dedim. birisi yorum olarak gideri var ( çok kaba bir sözcük) diyerekten kadın ırkını övdü de övdü. ulan dedim neymiş bu kadınlar be, ha bu kadınlara be dedim. ondan sonra bu arkadaş ben şunu siktim bunu siktim diye girişince anladım ki buraya kadarmış duyarlılığı, o akşam da mastürbasyon varmış o arkadaşın bahtına. bu muhabbet geçtikten sonra fotoğrafı koyan arkadaş "gideri var ne demek" diye sordu, ben önce alay ediyor sandım ama ciddi ciddi sormuş. çıplak fotoğrafı yayınlayıpta gideri var ne demek diyerek beni bozmaya çalışan arkadaş, gideri var demek, SİKİLİR DEMEK. kadınlara yaranmak maksatlı, bunlar çok kaba, kadının yanında böyle konuşulmaz, kadın asla bir seks objesi değildir diyen arkadaşlar; çok affedersiniz de birbirinizi mi sikiyosunuz oğlum?

9 yorum:

Gadno Kopele dedi ki...

aristo halt etmiş senin yanında diyecem, ama onunda faydası yok aga.

haydar dedi ki...

bendensin

bi dost dedi ki...

ahauahauohhuauoahuua çok güldüm. a ve h ve u ve o arasında gittim geldim. o değil de bunlar çok tırt. o değil de vol. 2: geçen ben de birine gideri var ne demek diye sordum. ciddi ciddi sordum bunu. ama cılbah fotom yoktu ve o kişi sen değildin, foto olayı olmasa yanlış mı hatırladım diyip üstüme de alıncaktım sözleri. olmayan şey üzerine bu kadar konuşulmaz hem, yorumlarını 160 karakterlik yapmalısın. görüşürüz.

noraashira dedi ki...

Kapı deliğinden izlediği ev arkadaşının bir kıza yanaşma çabasını anlatmıştı bir arkadaşım, 120 kiloluk dağ gibi eleman perdelerini kaldırmış kedi gibi mırlıyormuş kıza, sonuç malum tabi :)))

melandika dedi ki...

fazlaca açık sözlü ama başarılı...ne diyim gülümseme sebebiyet verdin:)haklısın da pek çok konuda...

VodviL dedi ki...

ekşisözlükteki pederzickler, author gibi yazıyorsun ama onlardan kalır yanın yok,

çok güldürdün : )

principessa dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
principessa dedi ki...

hahahahaa
gideri var lafına takılmıştım bi ara. yanımda birilerinden bahsediyorlardı erkek arkadaslarım , giderimi var o nedemek nereye gidiyor gibi manasız cümleler sıralamış olabilitem tavan.
sonuç olarak iğrenç tiksinç dediğim kızlar hakkında bazen ben bile o iğrenç lafı kullanır oldum. bunu kendime yakıştırıyormuyum ? tabiğğki hayır. bide gideri var gibi bi laf daha vardı duydugum."muamelesi iyi" abi o nedir ya hahahahahahaha :)

Adsız dedi ki...

siktir lan gitmiş cem şancının (author) yazısını almış buraya kopyalamış. amına koduğumun salaklarıda sen yazdın diye yiyorlar. beyninizi sikeyim sizin.