Cumartesi, Eylül 12

koko kolo

efendim bendeniz, avcılar'ın merkezinde annemle babamla yaşamaktayım. evimiz tam merkezde, doğalgazlı, pimapenli, cadde üzerinde, metrobüse 5 dakika uzaklıkta. yanlış anlamayın, böyle emlakçı gibi anlatıyorum da evi filan satma niyetimiz yok daha. bu evde neler olduğunu anlatacağım size. istediğiniz vakit gelebilirsiniz, istediğiniz kadar kalabilirsiniz, istediğiniz zaman yemek yiyebilirsiniz, yapabilirsiniz, içki içebilirsiniz, kız arkadaşınızı getirebilirsiniz, sevişebilirsiniz (kadınlar benimle, erkekler kendi elleriyle), istediğiniz zaman çıkabilirsiniz, çamaşırlarınızı yıkayabilirsiniz, internete girebilirsiniz, televizyon izleyebilirsiniz, muhabbet edebilirsiniz, istediğiniz zaman yatabilirsiniz, istediğiniz zaman kalkabilirsiniz, banyo yapabilirsiniz, dişlerinizi fırçalayabilirsiniz, bulaşıklarınızı yıkayabilirsiniz, ayakkabılarınızı boyayabilirsiniz, resim yapabilirsiniz, silahları temizleyebilirsiniz, balkonu yıkayabilirsiniz, sigara içebilirsiniz, oyun oynayabilirsiniz, tuvaletinizi yapabilirsiniz vs.

ama sanmayın ki burası dingonun ahırı, sanmayın ki burada bir otorite boşluğu söz konusu. bu evde sadece tek, evet tek bir kural geçerlidir. asitli içeceklerin kapağı açıldığı an, o içecek o gece tüketilecek. ya seve seve ya sike sike. tüm bu yukarıda saydığım şeyleri gerçekleştirirken biri arkanızdan kola şişesiyle yaklaşıp "al! iç iç! bitsin" diyebilir. o vakit altınıza sıçmadıysanız, oturup afiyetle için. yok eğer ben altıma sıçtım diyorsanız, orayı temizleyin. insan yaşıyor neticede bu evde.

8 yorum:

Gadno Kopele dedi ki...

bekle şu halının üzerinde bir yuvarlanıp geleyim.

gia dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
vahşikelebek dedi ki...

demekki sadece bizim eve has birşey değilmiş bu.bizim peder de bu kola bitirme şebekesinin bir üyesi bizim ev de bir üsmüş meğer.hatta öyle bir boyuta taşıyor ki bu işi içmezseniz dökerim diye tehdit ediyor adam elinde şişeyle oda oda dolaşıp.

pudra dedi ki...

ahahahahaha

Yesari dedi ki...

:)))) o kolalalr bizim evde o yüzden 1 litrelik alınıyor işte:))sonuçta insan sevdiği birşeyi sevmeye devam etmek istiyor...seve seve yanii:))

gia dedi ki...

avcılar çok güzel bi mekan.

Adsız dedi ki...

çocuklar ölmesin kola da içebilsinler

asethuan dedi ki...

her şeyi anladım da hocam. silahları neden biz temizliyoruz? burdaki silah gerçek anlamdaki silahsa diye sordum. yoksa mecaz anlamdaysa zaten benden başkası temizlemesin:))