Cumartesi, Ağustos 15

ferdi tayfur dinlemek çok güzel

hüzünbaz dj, çılgın karikatürist, naif insan enrah bulut'la kuzen oluyoruz malumunuz. aramızda pek yaş farkı olmaması ve çocukluğumuzda aynı semtte olmamızdan ötürü beraber büyüdük. ve biz büyürken hayatta en çok zorlandığımız şey kadınlar değildi, hayır. bizi sıkıntıya sokan tek şey siz ikiz misiniz diye soranlara "hayır biz teyzeoğluyuz" diye cevap vermekti. başta eğlenceli geliyordu, ulan çok benziyormuşuz birbirimize, ikiziz oğlum biz diye ufak hayal dünyamızda çeşitli kurgular yapıp eğleniyorduk. ama zaman geçtikce can sıkıcı bir hal almaya başladı bu durum. beni, enrah'ın ikizi, enrah'ı da aras'ın ikizi diye çağırıyordu insanlar. çocukluk travmamızdı bu bizim. işin garip tarafı biz birbirimizi hiç benzetmiyoruz. şu yaşımıza geldik hala insanlar "aa siz ikiz misiniz, siz kardeş misiniz" diye soruyorlar. enrah'ın esas kardeşi olan samcığı ise kimse umursamıyor, biliyorum içerliyor çocuk. üçümüz yanyana geldiğinde kardeşlerden daha çok daltonlara benziyoruz, neyse samcık bıyıkları kestide soyutladı kendini. buraya kadar herşey açıksa olaya gelelim. şimdi efendim bu enrah olucak şahıs, yıllarca chester bennington'a benziyorum diye dünyanın ekmeğini yedi, ortamların piçi oldu çıktı. şimdi ey duyarlı insan, ey vicdan sahibi şahıs, söyle bana. madem biz bu adamla bu kadar benziyoruz, ikiz diyorlar kardeş diyorlar. be estetiğini siktiğim aleminde bu kadar benzediğim adam chazzy'e benziyor diye karizmasına karizma katarken, aynı insanlar beni nasıl ümit besen'e benzetiyorlar, cemil ipekçi'ye benzetiyorlar, sophie ellis bextor'a benzetiyorlar. insanlığa inancım kalmadı, adaletinin amına koyayım dünya.

12 yorum:

POSTACI dedi ki...

sophie ellis bextor komik durmuş arada ahauha. tamam hadi ona benzemiyorsun, rahat ol, densizliğime ver. ama emrah da chester'a benzemiyor.

Adsız dedi ki...

puhahahahahah

aynebilim dedi ki...

bu yazıyı okuduktan sonra cemil ipekçi bile gözümde büyüdü..şereflendi sayende...

Yıldızlar dedi ki...

illa birilerinin birilerine benzemesi mi gerekTiki? Hani tektik laaann!

bi dost dedi ki...

malumunuz yazmışsın ama ben bunların hiçbirinin senle kuzen olduğunu bilmiyodum. neyse konu bu değil. bu da, aynı zamanda değil de. hem bu hem değil. o zaman diğer konuya gelelim, yani mesela hülya avşar da annesine benzerdi ama annesi çirkindi, kendisi afat. burdan çıkaracağımız sonuç: enrah aslında çirkin ama yakışıklı birine benziyor, cemil ipekçi ümit besen vs. de çirkin ama aras'a benzeyebiliyor. aras ile chazzy arasında ise koskoca bir enrah bulut var. o ona benzemeyebilir, normal. herşey bir yana, çok uzattım sahiden.

uçan hollandalı. dedi ki...

aynı dertten ben de muzdaribim. ümit besene benzeme konusunda deyil ama kuzenle ikiz zannedilme şeysinde.

Missipipi dedi ki...

ama sophi güzel kadın allah için. biride çıkıp bana sopiye benziyosun dese sevinirim şahsen

Hesionka dedi ki...

olsun bebeem, 10 sene sonra vincent price'a benzicen... bi de öyle bak olaya mesela

Busra Akdogan dedi ki...

sevgilinizle kardeş zannedilmek de kötü. kardeşinizin annesi zannedilmek daha da kötü.

Unknown dedi ki...

Varlığının tiryakisi yokluğunun delisiyim (derdim de sikimde değil açıkcası seviyorum okumayı)

Unknown dedi ki...

Varlığının tiryakisi yokluğunun delisiyim (derdim de sikimde değil açıkcası seviyorum okumayı)

Unknown dedi ki...

Varlığının tiryakisi yokluğunun delisiyim (derdim de sikimde değil açıkcası seviyorum okumayı)