Salı, Temmuz 28

adı muhittin olan birinden korkarım

geçen kahvaltımı bitirip sigara, çay, gazete triosuna kendimi kaptırıvermişken magazin ekinde davut güloğlu'nun röportajına denk geldim. adım davut değil de david olsa böyle davranmazlardı diye koskoca bi başlığı vardı. be davut, bırak adının david olmasını, adın isa olsa, tanrı olsa gene bi sikim olmazdı senden. şimdi görüyoruz ne david'ler var, bişey olmamış. vatanına, milletine, anasına, babasına faydalı yararlı olamamış. niye böylesin diyenlere "abim benim adım davut olsa bana böyle davranmazlardı" diye cevap veriyordur. e şimdi babam beni karşısına alsa, "aras niye böyle yapıyosun oğlum" dese. ben de desem ki baba benim adım adam olsa, albert olsa bana böyle demezsin desem, o babam benim yedi ceddime küfür etmez mi? av tüfeğiyle, 6.35'le peşime düşmez mi a canlar? o yüzden hiç götünü başını oynatmana gerek yok, bu işler isimle olmuyor davut, çok üzgünüm. yapıcak bişey yok davut, kaderine razı ol. bi de fransız kadınlarına hasta olduğum için oğlumu saint joseph'e yazdırdım demen beni gözyaşları içersinde düşünmeme sebebiyet verdi. samcık "abi niye ağlıyosun, hayırdır" diye sorunca ben türkiye'de değil de fransa'da yaşasam bana bunu sormazdın diye trip attım çocuğa. şimdi ben de büyük göğüslü kadınlardan hoşlanıyorum, çocuğumu büyük göğüsleri olan öğretmenlerin olduğu okula mı yazdırayım. amına koyayım sen çocuğun geleceğini mi düşünüyosun, kendi sikinin keyfini mi anlamadım. çocuğu okula almaya gideyim de iki fransız manita görürüm, adımı da david olarak söylerim, o biçim havam olur mantığı sezdim sende davut. okul çıkışında bekleşen ergenlerden ne farkın var? belki bir farkın var, o da ismin david değil davut. nayn davut.

10 yorum:

Yesari dedi ki...

puhahahahahhaaaaaahaaaaaaaaa

ayyyyyyyyyyyyyyy...

yaa şuraya yorum yaparken gülmiicem...adam akıllı bölee cool cool yorumlar yapıcam...ulan bi ciddiyetim yok şu blogun yorumlarında diyoruum...ama yapamıyoruuuuuuum...
seen hep gazete okuu, heep ama heeep...
hay a.q ...gözümden yaş geldi amaaa...

bi dost dedi ki...

nayn davut ahaha

e. dedi ki...

bi davut vardı.fordcuydu.
tabiki david'i sevecegim:P

Unknown dedi ki...

benim babamın adı muhittin, niye korktun bebeyim? :D:D
çok güldüm lan... yani sinirlendiğin şeyleri bile anlatırken, şaklaban misyonunu yapıştırıyolar ya sana bu okuyucular aras, çok kırılıyorum..
gülmeyin lan! adam kanayan yaraya parmak basıyo orda :Pp

zührenin_sandalı dedi ki...

deli:))

asenkron dedi ki...

lan kıraç toprak hiç para edermi lafını bilmeyen it bu rapi yermi kıraç bir dünya hiç demek
öküz qibi anırıp ayı qibi qeğirmek

q...s... kıraç

diye rock'n coke sahnesinden bağırmıştı ceza

keza;

kıraç da isim kurbanıdır, diyemez mi adım Charles olsa krallar gibi takılırdım.

yaa yaa...

ESTHER dedi ki...

bu iğrenç yaratık diyodu ki "bana yurt dışında david gulogli diyorlar çok tanınıyorum orda" takmış herif davide...

ayrıca sen cosef böyle zihniyette bir adamın çocuğunu aldıklarına göre o okuldan da bi sikim olmaz.

dediğin gibi adı isa olsa bi sikim olmaz bu ayıdan

Adsız dedi ki...

nayn davut... :)))))))))

adamın minacık egosu vardı.
o da ancak "adı" kadar kendini dışa vurdu.

Yıldızlar dedi ki...

bazı isimler vardır. insanların karekterlerine yapışır. misal muratlar çok yaramaz olur. aman aman oğlunuz olursa adını murat koymayın!(kaynak; annem) başkada misal yok ama bu yeterli.
şimdi bu davut olmuş bi kere 7 sinde davutmuş 70 inde david olsa ne olur? dün boktu bu gün koktu olur!
devam..

Adsız dedi ki...

gönül yazara teyze demişler o da sinirlenip; ne öyle temze- amca yabancılarda aunt var uncle var demişti aynı bu nayn davut hesabı en güzel yazın bu derim :)