Cumartesi, Temmuz 18

açıklamalı isyan*

ne küresel ısınma, ne ekonomik kriz, ne de babamın yarın beni sabah kaldırıp rakı aldırmaya gönderecek olması. hiç biri zerre sikimde değil. yansa dünya yine umrum olmaz şu an itibariyle. benim alıp veremediğim, hayattan vazgeçirten mevzuu 19 temmuz sik ananın amını dumansız hava sahası filan şeyi. bu ne faşistlik, bu ne şovenliktir arkadaş. sanki sigara kimyasal silah gibi bişeyde, iyice tecrit ediyosunuz bizi. amına koyayım yarın öbür gün "sigara bulunduruyor" diye savaşta açarsınız siz bize. e ben sizin ecdadınızı sikeyim, e ben sizin kökünüzü sikeyim. mantıklı olan bi bölüm sigara içilebilir, diğer bölüm de içilmez. içmek isteyen gider orada içer, içmek istemeyen ne yaparsa yapsın, orası beni pek enterese etmiyor. ama böyle topyekün savaş açmak ne demek yani. dumansız hava sahası uğruna ülkenin uğrayacağı ekonomik kaybı kimse düşünmüyor mu, bi tek ben mi düşünüyorum lan bu vatanı? eğer o kahvede sigara yasağına uyupta dışarda sigara içen adam görürsem ona da girişecem. hem de nasıl bilir misin? tekme tokat girişecem yemin ediyorum. ulan o kadar sinirliyim ki küfür edemiyorum. oysa bunu yazmadan önce ne küfürler düşünmüştüm başbakanından sağlık bakanına, zabıtasından sigarayla savaşanlar derneğine kadar. şimdi yazdıkça kinim büyüdü, unuttum hepsini. dur hazır aklıma gelmişken sigarayla savaşanlar derneğine küfür edeyim biraz. be aklınızı fikrinizi sikeyim sizin başka işiniz gücünüz yok mu oğlum sizin? ulan sersem sikin mahsulleri 3. dünya svaşı yolda, nükleer savaş başlayacak diye millet götünü yırtıyo, siz kalkmışsınız hala sigarayla savaşalım, biz duman avcılarıyız. sizin avınızı da sikeyim dumanınızı da sikeyim. youporn'u kapatarak zaten yeteri kadar sıkıntı verdiniz bu nesile, daha ne istiyosunuz lan!!

* bu yazı çok küfür içerir. dikkat çeksin diye kırmızı yazdım sonra götünüzü başınızı oynatmayın "çok küfürlü" filan diye. öfkeliyim. görüşürüz.

43 yorum:

Arturo dedi ki...

Taksim meydanında eylem var bu akşam, eline sigaranı, cigaranı al gel! Bizim gücümüz neymiş görsünler!

(cigarayı sonra içeriz)

ne ben olabildim ne de başkası dedi ki...

haklısınnn, başka hiç derdimiz kalmadı şu ülkede tek problemimiz sigara. ekonomiyi düzeltmek yerine böyle işlerle uğraşıyorlar ya bravo.
biz uyacak mıyız yasağa, HAYIR!!!

ugur parildak dedi ki...

duman avcilari kazandi yahu. göz göre göre.. o salak sarkilariyla..

Demirbey dedi ki...

canım ciğerim bir de haberlerde sürekli sigara içmeyenlere mikrofon uzatıyorlar ya.ona bozuğum ben de.gevrek gevrek gülerek iyi oldu iyi diyo amını ırzını siktiklerim.kışın ankara ayazında dışarı çıkıp da zatürree olacağıma ve bunun tedavisine 300 lira harcayacağıma veririm 69 lira(çok manidar bi ceza miktarı koymuşlar) içerim içeride.
her kuşu siktik bi kaldı leylek amüniim.tek eksiğimiz dumansız hava sahasıydı

Adsız dedi ki...

olay bence 69dan ibaret. vaktiyle cigara içen ecdadımızın hamile kadın, çoluk çocuk var demeden hasta odasından, dolmuşa kadar heryerde içine çekip çekip doyunca dışarı üfürdüğü osuruk kokusunun bunda etkisi var. yani pozisyon değişti bu kez alta yatan sigara içenler oldu. ecdadın intikamını da alacaklarını sanıyor diğerleri. neticede içerken ağzımızla içmeyi beceremediğimiz gibi, süpap takanlarımız da ayarı tutturamıyor... aynen 69 herkes diğerine değdirmenin derdinde...

oksan dedi ki...

enrahların yeni ev sürmene yaylası gibiymiş, yeni mekan ederik. Hatta ciyan dio ki toplanıp projektör alalım, solona kuralım. Benim aklıma yattı. KORKU FİLMİ İZLER ÇEKİRDEK YİRİK.

Travis dedi ki...

anasına koyim ki ben de alındım ha.. yarın ersini teftişe gidecem moruk,yasak varsa boykotu da koyalım

Adsız dedi ki...

Sigara tiryakilerinin bu tarz bir tepki vermesi beklenen birşeydi, ama tepki olarak kalacak sadece.

Toplu taşıma aracında sigara yasağı geldiğinde de "ben buna uymam arkadaş" laflarını çok duymuştuk.

Şöyle düşünün, belki bırakmanıza bir etkisi olur, bırakmıyacağım diyorsanızda açık havada içeceksiniz el mecbur. Şimdiye kadar içmeyenler rahatsız oldu, biraz da içenler rahatsız olsun.

Başka işiniz mi yok tepkisi çok gereksiz bence, başka iş var diye sonsuza kadar ertelenen işler o kadar çok ki.

Küfür uyarısını en sona yazmışssın, hiçbir anlamı da kalmamış tabi.:D

sami hazinses dedi ki...

evet yine başladık.

şimdi adsız hanım/beyim kardeşim, bilindiği üzere bu kişisel bir blog, değilse bile ben öyle adlandırıyorum. yani burada yazılanlar sadece beni bağlar, ha götüm zora gelir beni bağlamaz aga diye kaçarım da, yaparım bunu.

ben o yasağa uymam, uymam derken gidipte ille sigara içecem diye algılama. sigara içilmeyen yere gitmem, kralı olsa da götüremez beni. el mecbur filan diye bir durum söz konusu değil, açık hava da içmek isteyen adam da zerre sikimde olmaz, ne tırt adammış diye veririm notunu. dediğim gibi bu yazılanlar yalnız beni bağlar. ha yarın öbür gün beni bi kafenin, barın önünde mal gibi sigara içerken görürsen gelip "ne sikim adammışsın lan" deyip yüzüme tükürebilirsin. ayriyetten uzun yolda gayette sigara içiliyor, yeter ki şoförde sigara içen biri olsun. orada bile bu yasak es geçiliyorsa ki yıllardır uygulandığı halde, hayli hayli bu kadar geniş kapsamlı bi yasağın delinecek çok yer var.

bana göre evet başka işleri yok, demirbey kardeşimin dediği gibi; bütün kuşları siktik, geriye kaldı leylek misali. ayriyetten o olmamış bu olmamış, o notu niye en alta yazdın filan. vallahi baktım da benden çok düşünmüşsün bu yazıyı, istersen ben vereyim sana bu bloğu, sen kafana göre yazarsın. sence de hoş olmaz mı?

sigara içmeyenlerden de nefret ediyorum, iyi oldu ya bu yasak yıllarca biz çektik filan gibisinden sikko konuşanlardan ölesiye nefret ediyorum.

Dumanın avcısıyım gözleriinin hastasıyım dedi ki...

Geberin ibneler! açık havada da yasak ollacak öleceksiniz hepiniz. Osuruk kokunuzu koklayıp kafa bulun şerefsizler. Asıl ben seni sikeyim onun bunun çocuğu. Duman avcısıyız biz gerekirse senin gibi çıkıları sikeriz.
Hepiniz yavşaksınız gelin sikimi emin desem emmezsiniz ama gidip sigarayı emersizniz. Sikimin tadı daha güzel onu emin.
Dumansız hava sahası götünüze girsin sizin zevkten 4 köşe olun orospular. O sigaraları daldal kıçınıza sokup ağzınınızdan çıkartacağız. Sike sike içmeyeceksiniz. Götün yiyiorsa o parayı ver iç çulsuz don alacak yok cebinde paran ama burda hava atıyorsun köpek
teşekkürler.
Duman Avcısı Genel Sekreteri
Seyit vurçavuşa

sami hazinses dedi ki...

bu dediklerini düşüneceğim, sağol.

Adsız dedi ki...

Haklısın senin blogun istediğin gibi yazabilirsin, senin düşüncelerin bunlar, her zaman düşünce özgürlüğü diye yırtınırız. Ben de sadece kendi düşüncemi yazdım. Blog senin olduğuna göre silebilirsinde istersen, "neden sildin ulan bak haklı cıkardın beni silerek" filan gibi düşüncem çabam yok:)

sami hazinses dedi ki...

yok ya silmem, güzel böyle, devam.

Arturo dedi ki...

amına koyiyim herkes küfür etmiş burda lan.

Adsız dedi ki...

buu ne sikim hayat laaagyn

sami hazinses dedi ki...

kendimi zaman zaman flash tv'de unutulmaz işlere imza atan yalçın çakır'a benzetiyorum. bu blogda acı umut tadında.

kafe sahipleri derneği sözcüsü dedi ki...

Merhaba. Ben, Duman Avcısı Genel Sekreteri sayın Seyit Vurçavuşa'ya bir soru sormak istiyorum.

Sayın Vurçavuşa, ben emekli bir öğretmenim. İki sene önce tüm birikimimi yatırarak ve eşten dosttan borç alarak oğlumla birlikte bir nargile kafe açtım. Küçük hoş, kapalı bir mekan. Fakat bu yeni yasayla birlikte işlerim kötü gidiyor. Harcadıklarımı çıkarmak değil, borçlarımı bile ödeyemedim. Bir çok işletmeci dostum da aynı durumda. Söyler misiniz, var mıdır buna da bir çözüm öneriniz? Sikip sokmaktan başka tabii?

Nik dedi ki...

Sigara içen biri değilim. Evimi sigara tiryakilerine açmış biriyim. Sigara içilmesini hiçbir zaman dert etmedim. Fakat sigara içmeyenlerin de haklarını gözetmek gerek. Bu yasa çok temelsiz ve yetersiz hazırlanmıştır. Doğrusu ( ki Avrupada böyledir ) sigara içilen ve sigara içilmeyen bölümlerin olmasıdır. Ben bir alkol tüketicisiyim. Alkol yasaklansa idi dünyanın a.q herhalde. Elbette alkol ve sigarayı aynı kategoriye koyamayız. Sigara içmeyen biri olarak sigaranın zararlarına, içmenin anlamsızlığına dair nutuk çekebilirim, ee alkolün için de çekilebilir..bu düz mantıkla kısırdöngüde boğuluruz...sigara içen kişiler için şimdiye kadar gitmekte oldukları her mekanda ayrı bölümlerin olması lazım. İnsan haklarına aykırı birşeyi ortadan kaldırırken başka bir ihlali yapma hatasına düşmeyelim. Yasa revize edilmelidir!!!

Adsız dedi ki...

önceden söylediğim onca laf için özür diliyor, taşaklarını herkesin huzunda ağzıma alıyor, lolipop misali emip sömüyorum sami kardeş. sigaranıza uzattığım eller götüme girsin. bir daha laf edersem bana deil, sigaraya acımayın,sokun götüme..

Travis dedi ki...

;)

sami hazinses dedi ki...

nik, abi sana harbiden helal olsun. benim anlatmak istediklerimi gayet güzel sen anlatmışsın çok teşekkür ederim. ayriyetten alkol sevdalısı ve evini tiryakilere açmış biri olaraktan saygılarımı sunuyorum.

travis, ayıktım moruk, rahat ol hehehe. no küfür.

Adsız dedi ki...

bence olay, sigara içmeyenlerin içenleri kıskanması. çok ilkel şartlarada düşünen bi beynim olduğundan böyle söylüyorum belki ama, hakkaten olayın özünün bu olduğuna inancım sonsuz. güya içmezler, ama sorarım, hangi biri paketlerimizden otlanmazlar, bırak ya. bunun adına götlük derler ve öyle bir anda silemezler.

ha bi de şey, avrupa'da içilen/içilmeyen kısım olayı sanırım tarihinden çok emin olmamaklar birkikte 2 sene evvel kalktı, yok yani artık öyle bi olay, halk sokaklara dökülmüş durumda.

betül

Nik dedi ki...

@samihazinses

Alkolsüz bir hayat var mı? Ben yaşamı alkol ile uyuştururuken birçok insan evlilik, kariyer, aik, din vs ile uyuşturuyor..yok bi farkımız..yolun düşerse uğra, bende sigara da alkol de serbest

@Betül

en son gittiğim ülkeler Bulgaristan ve İngiltere idi ( 1 sene olmuştur ) ...değişti ise de haberim yok...orada da bizimkisi gibi sakat bir yasak haline getirildiyse topyekün dünyanın a.q

sami hazinses dedi ki...

vallahi betül, sen de çok haklısın. ama şimdi görüyorum insanlar kafelerin, kahvelerin önünde sigara içiyorlar. dışarıda yeri olan bu yerler atmışlar masaları sokağa. olmuş sana bir paris, bir berlin adeta canına yandığım avcılar'ı. ama dışarda sigara içen adam bir jean pierre, bir thomas diyemiyorum. çünkü o dışarda sigara içen adam cemil abi, mehmet amca. e hal böyleyken ne sikim paris, ne sikim viyana diyorum. eğer sende 50 yıllık tiryakiyi sokakta sigara içirtiyorsan, bu ayıp sana yeter tayyip diyorum. esefle kınıyorum. ayriyetten mağdur olan nargile kafe sahibi amcamıza toplanıp gitmeyi teklif ediyorum eşe dosta. o kafe sahibi ki ululardan ulu, gerçek bir sigara sevdalısı. bu zor günlerde yalnız bırakmak olmaz.

Travis dedi ki...

kahvelere özgürlük gelsin be abi...hadi be abi yapın bunu.. hadi gittiğim kahvenin (evet bildiğiniz kahve)asmalardan oluşma güzel bir de bahçesi var. al çayını sigaranı iskambil kağıtlarını, dışarda at batağını..püfür püfür de esmekte.. ulan be sik, kışın ben napacam..kışın kahve napacak.. tahir abi, aydın abi, 80lik babası yatalak olan 60lık yusuf abi napacak? bi çay daha içer msnz abi dediğinde, "yok be abi sigarasız pek gitmiyor" dediğimde babasını düşünüp "sikerler" çekerse ne olacak.. (based on real story).
kahveler isyanda arkadaş, ben bunu bilirim.olay mahallini gidip inceledim.. kış gelmeden bataktan bıkmalıyım sanırım..
bu arada moruk ! sana 2 sorum var..
1-ersin ne alemde:)?
2-bu tarafa geliyordun?

he bir de adsızları at hırsızı siksin amk (demesem içimde kalırdı =)

birfincankahveiçinbirpenny dedi ki...

taksim meydanında ki eylem için herkes yanında pipo getirsin. meydanın ortasında herkes donunu indirip pipoyu götüyle içecek...

sami hazinses dedi ki...

bence ağzınızla içseniz daha doğru olur.

birfincankahveiçinbirpenny dedi ki...

bu memlekette bi işi doğru yaparsan yeterli ilgiyi görmez...

Jamini dedi ki...

avusturyada da bu yılın başında kapalı mekanlar da sigara yasağı başladı.sikleyeni de var siklemeyeni de.

haliyle gençlerin takıldığı barlarda bu kurala takan bir işletmeci ya da - "burada sigara içiyorlar" diye ispit olayına giren bir ibnenin evladına henüz rastlamadım ama..bakalım ( gerçi pisuarların yanında ki küllükler filan komple kaldırıldı ..)

bence türkiyede de bir süre sonra öyle olur.şimdi bir gazla geliyorlar içenlerin üzerine ama sonradan çıkışta görüşürsünüz hepsiyle.

Adsız dedi ki...

www.xtube.com
www.youporn.com
www.ziporn.com
www.dudesnude.com
www.pornotube.com
www.megarotic.com
www.boysfood.com
www. sexyandfunny.com
www.redtube.com
w ww.sexyclips.org
www.camelstyle.net
www.dudetubeonline.com
www.hardsextube.com
www.hardco retube.net
www.hardbuddies.com
www .ass4all.com
www.heaven666.org link and links
www.deviantclip.com
www.watc hhervideo.com
www.bisexkontakt.de
www.humornsex.com
www.chrisgeary.co.u k
www.pornhost.tv
www.fuckaroo.org
www.megaporndump.com
www.efukt.co m
www.primecups.com
www.sexmovies. hu
www.twelvefifteen.net
www.yourf ilehost.com
www.planetsuzy.com
www .assdumper.com
www.sockshots.com
w ww.anyvids.com
www.terror.to
www.2 adultflashgames.com
www.myhomeclip.co m
www.freeadultmedia.com
www.crazy dumper.com
www.funnyinside.com
www .pornosphere.com

Adsız dedi ki...

Hey, I am checking this blog using the phone and this appears to be kind of odd. Thought you'd wish to know. This is a great write-up nevertheless, did not mess that up.

- David

Adsız dedi ki...

Way cool! Some very valid points! I appreciate you penning this article plus
the rest of the website is very good.
Also visit my web site Amateur first time anal

Adsız dedi ki...

I will immediately take hold of your rss as I can't in finding your email subscription hyperlink or newsletter service. Do you've any?
Please let me understand in order that I may just subscribe.
Thanks.
Also visit my blog : naked teens

Adsız dedi ki...

Great info. Lucky me I discovered your blog by chance (stumbleupon).

I've bookmarked it for later!
My page : vidacup coffee

Adsız dedi ki...

I needed to thank you for this very good read!! I absolutely loved every
little bit of it. I've got you book-marked to look at new stuff you post…
my webpage: Como Conquistar A Una Amiga

Adsız dedi ki...

WOW just what I was searching for. Came here by searching for interior
design school in california
My web page Business Plan Resources

Adsız dedi ki...

Malaysia & Singapore & brunei greatest on the internet blogshop for wholesale & quantity korean add-ons, accessories, earstuds, choker, rings, bangle, hair &
trinket add-ons. Offer 35 % wholesale price cut. Ship Worldwide
Check out my web blog : www.unemployment.ohio.gov

Adsız dedi ki...

Malaysia & Singapore & brunei finest internet blogshop for wholesale & quantity korean
accessories, accessories, earstuds, pendant,
rings, bracelet, hair & bracelet add-ons. Deal 35 % wholesale discount. Ship Worldwide
My page kawat stitching

Adsız dedi ki...

Malaysia & Singapore & brunei best on the internet blogshop for
wholesale & quantity korean accessories, earrings, earstuds, choker, rings, bracelet, trinket & hair add-ons.
Deal 35 % wholesale price cut. Ship Worldwide
My website: fonctions cognitives

Adsız dedi ki...

Helpful info. Fortunate me I discovered your web site by
chance, and I am stunned why this twist of fate didn't took place in advance! I bookmarked it.

Also visit my web site: sexygirlchat.net

Adsız dedi ki...

I like the valuable information you provide in your articles.

I will bookmark your blog and check again here regularly.
I am quite sure I will learn a lot of new stuff right here!

Best of luck for the next!

my webpage - http://www.wildpartygirls.org

Adsız dedi ki...

Wonderful, what a blog it is! This blog provides useful
data to us, keep it up.

Also visit my weblog ... http://www.cfnmfever.net/videos/Very-cute-babe-with-tight-pussy-getting-204

Adsız dedi ki...

Every weekend i used to pay a visit this web page, for the reason that i wish for enjoyment, as this this website conations really pleasant funny information too.


my weblog: free xxx porn vodeos **