Çarşamba, Haziran 17

dünyanın en güzel şeyi diye sorduk, cevabı "kadın" çıktı

dünyada her şey kadınlar için varolmakta. icad edilmiş bütün buluşlar,yapılmış bütün sanat eserleri,yaşayan bütün insanlar filan. şimdi biz erkekler zaten kadınlar için varız,kadın olmasa yemin ediyorum 1 saniye durmayız şu hayatta,öldürürüz kendimizi.peki kadınlar? kadınlar da kadınlar için var.en erkek gibi görünen kızın bile yakın bir kız arkadaşı vardır,neden? e amına koyim hangi kız,diğer kızı çekiştirmez,dedikodusunu yapmaz?bir insan niye yaşar sorusunun cevabı "kadın"dır.şimdi biz okuyoruz,neden?çünkü okumayana kız vermiyorlar,cahil adamı kim ne yapsın.sonra çalışıyoruz,çünkü parasız adamı kadın milleti neylesin.okuyoruz,izliyoruz,çalıyoruz,boyuyoruz.neden ulan neden?çünkü kadınlar var.herşey kadına ulaşmak için bu lanet dünyada.oov dostum bu dünyada yaşamak istemiyorum.şaka lan şaka mis gibi de yaşıyorum ama kadınlar var diye.kitap okuyoruz,film izliyoruz,sanatsal aktivilerde bulunuyoruz, gün olur da bir ortamda manita kaldırırız diye.eğer başka amaçla bu aktiviteleri gerçekleştiriyorsak ibne olmuşuz demektir,dibimizi dövdürüyoruz demektir.yine bu bağlamda kadınsı davranışlar sergileniyor,konu otomatik olarak tekrardan kadına bağlanıyor.mühendis oluyoruz,koca koca binalar gökdelenler dikiyoruz ki,kız istemeye gittiğimizde "oğlumuz ne iş yapıyor" denildiğinde mühendis cevabı verilsin ki kızı da versinler. yada kız versin çocuğa.nasıl oluyorsa artık.hiç bir erkek,ortamda karı kız kaldırılacak bir durum yoksa,misal kamyoncular diyelim.siz hiç bir kamyoncunun başka bir kamyoncuya "oğlum bi kendine bak la bi çeki düzen ver la, bu ne hal" dediğini duydunuz mu? duyamazsınız,çünkü ortamda kadın yok.eğer kadın olsa diğer kadınları etkilemek için kendine çeki düzen verdiği için hemcinsi de seksüel açlığını doyursun diye o'na böyle eleştrilerde bulunabilir.bunun sakıncası yoktur.yada 5-6 kişi kalan ve tamamı itü öğrencisi olan bir öğrenci evine gitsek.kadınlarla ilişkileri sıfırın altında olan bu arkadaşlar ölümle yaşam arasında ki ince çizgide raks ederekten dolaşmaktadır.ama bir kadın atın o ortama,bak o dişler nasıl fırçalanıyor,o saçlar nasıl taranıyor,o tuvalet kağıtları saniyesinde nasıl ortadan kalkıyor.dünyada herşey kadınlar için.kadınlar çok güzel,kadınları seviyoruz.

11 yorum:

bi dost dedi ki...

estağfirullah sami, siz de güzel varlıklarsınız sonuçta.. :Pp

POSTACI dedi ki...

Gözüme girdiğin an, şu andır bebeyim. nomaam seni affetmiycek.

POSTACI dedi ki...

bir de aklıma şey geldi: bir iki ekmek daha fazla yiyebilmek için şu yazıyı da yazdın ya, tarkan söylüyor ozaman "a acayipsin"

Talisman dedi ki...

:)))
Sanırım bu post ta aynı amaca hizmet ediyor.
Yazık ya size.. Erkeklere yani, şahsınıza değil, yanlış olmasın.

MANUKYAN dedi ki...

ahahahha...

oğlum çirkin mirkin yaratıklar demiyor bizde siz erkekleri seviyoruz..

Adsız dedi ki...

olum seni kandırmışlar, capon demeleri gerekiyodu

mavi yesil kukuletalı cüce dedi ki...

ya abi ağzımıza sıçtın işte sen bızım yılalrdır bız bunu kadınarldan saklıyorduk, bu muhabbetı kahveden dışarı çıkarmıyorduk sana demedı mı hılmı abı bunu bunu yazmayacaksın diye ha de bakalım bana demedi mi?

ama şu da varki aslında o kadarda herşeyi safi kadınlar için yapmıyoruz be tamam dediğin bir çok şey doğru, evden çıkmadan once boy aynasına son kez bakıyrosam işte o safi dıaşrıdaki rakibim olan erkeklerın bir adım onune geçmek içindir kadınalrın abkışlarını ustume çekmek için ama şu da varki eğer merakla sorguluyorsam etrafımdakı şeyleri bu daha çok kendım içindir be tamam sekonder yarar oalrak kadınalr içnide kullanabılıtem var ama primer kendım için bazı şeylerde.. ama tabiki eğer kadınlar olmasaydı şu dunayda ne derece çekılır yer olurdu bılmıyorum, ay lav görl diyerek bitiriyorum bu yorumuda bit bitti.

Demirbey dedi ki...

efem peki bu geyşa durumlarını nasıl yorumluyorsunuz?yerinde inceleme fırsatı bulamamama rağmen filmlerde gördüğüm kadarıyla(kızları etkilemek için izlediğim dandik uzakdoğu filmleri) capon adamlar kızların ağızlarına sıçıyo,surat bi karış ne samuraylık yapsam diye ortada dolaşıyo ama buna rağmen kadın,adama deli divane aşık,sadık,köle.adamın kadın için herhangi birşey yapmasına gerek yok.tam tersine kadın seks isteyince seks,yemek isteyince yemek,kaşınmak isteyince tırnak sunuyo!
cevap bekliyorum,aklım çok karıştı

sami hazinses dedi ki...

oğlum onlar anca işte sikindirik filmlerde mevcut. porno filmlerde bile böyle bişey yok ya, eğer varsa da bir hikmeti de vardır. bi olayı vardır yani öyle davranmasının. bilmiyorum hiç geyşa sikmedim. bilip bilmeden kul hakkına girmiyim şimdi bu saatte. ama olsa iyi olurdu bu saatte bi geyşa.

Demirbey dedi ki...

tüm gece bunu düşünüp durdum,sayende sabah sabah rahatladım.
ey kadınlar sizin için yaşıyoruz lan.burada cümle kurmaya çabalıyorsak o bile sizin için,kıymetinizi bilin.

varol döken dedi ki...

kadınlar değil onun tam adı, güzel kadınlar...

kibariye'nin annesi için saçını tarayan kamyon şoförü var?