Cuma, Şubat 20

ıssız adam deyip geçme,onun da bir anası babası var

sen dizime yattın
ben bir hikaye anlattım
ve sen uyudun..
sonra seni yerine yatırdım oğlum.


anne,bana bunu neden yapıyorsun?

22 yorum:

Adsız dedi ki...

bıyıklı paşa, ıssızzz adamlara şöle iki tokat atasım var yaw bi ayarlasana bana olmuşundan :)

Yesari dedi ki...

hahahahahahaaaaaaa...ben sana layık değilim..daha iyi babalara layıksın sennnn:))))

Telefonuma Gelen Mesaj dedi ki...

.)
bırahk bu ishleri.

elo shity dedi ki...

kızsız adam espirisi unutulmamalı

sami hazinses dedi ki...

ya biz eşle dostla oturup tartıştık bunu.ıssız eğer olumsuz olarak kullanıldıysa,asıl ıssız adam biziz.araba var,ev var,işyeri var.e bizde ne elde var ne avuçta.o bakımdan ıssız adam bizleriz,devlet bize yardım etsin,ne bileyim seçim kampanyalarından yararlanalım filan diyenler olduysa da karşı çıktım.daha o kadar ıssız değilim.belki bu aralar yalnızım.sızmış adam.

Demirbey dedi ki...

"oğlum ben sana adam olamazsın dedim.çok büyük yanlış etmişim sen bırak salt adamlığı ıssız adamlığa ermiş bir yiğitsin.go for glory then"
ıssızıın babası

gunes ener dedi ki...

sevgili aras, başıma neler geldi bilemezsin. istiklalde kendi başıma yürürken(kendi başıma yürüyebiliyorum cünkü başkasının başına yürüyemiyorum henüz) ıslık adam, ıslık çaldı bana. hem de peşinden laf neyin attı namussuz adi perez'eng (perez yanlısı idi manasında)dedim şimdi aras olcaktı ağzını burnunu yamulturdu bir daa daa gelmezdi istiklale. bu nahoş anımı paylaşayım dedim.

Adsız dedi ki...

ıssız adamlar da artık her yaptıkları hata ya da benzer dangalaklıklardan sonra marifetmiş gibi ama ben ıssız adamım filan diyorlar ya, sinir oluyorum.

gunes ener dedi ki...

bende bahçevan makası var. sünnet etmek lazım bazılarını. sen getir biri tutsun ben keserim.maallenin köpekleri de yerler, ne dersin? (bknz aciip sorunlara pratik çözümler ansiklopedisi sayfa 13.)

sami hazinses dedi ki...

sevgili güneş,yalnız başınıza yürürseniz olacağı bu.lakin bu hatanızı farketmiş ve aras'ın yokluğunun farkına varmışsınız.ıslık adam'a gelince,evet ıslık adam umumiyetle çekinir benden.fekat onun perez yanlısı olmasını çok yadırgadım,içerledim.en kısa zamanda kendisiyle bir oturum yapmak istiyorum.ayriyetten burada ıssız adam olmak isteyen nice koç yiğit var,böyle fikirlerinizle genç dimağları yakıp yıkmayalım.ıssızlık ölmedi.

gunes ener dedi ki...

"Aras'ın yokluğu" adlı bir öykü yazıciiim. Ah 1 kerbela gibi,1 tom kruuz apokalipsi gibi, bir ajdar kabusu gibi, bir serdar ortaçgillerden beslenen hem ham hem fodul pigme hatunlarla felsefe konuşmak gibi; kısacası yokluunun açtıı derin yaraların bitmek tükenmek bilmeyen kanamasını uzun uzun anlatıcam. ben bunca sene senin yokluunda ne yapmışım meer. bu pişmanlık zenciyle evlendiğine pişman olan liv'de bile yoktur,inan. ıssız gucsuz adama ben adam demem, adam benim ıssızım olmadıkça, deyip kapatıyorum aramıza perim perim perdeler gerebilecek bu mevzuu

gunes ener dedi ki...

kestana kebab acele hitap,pls... (sizli bizli diil senli benli konuşalım artık aras, yabancı sayılmayız artıkın. bakınız en u'fuck bi tehditte aklıma gelivermişsiniz bir hızır ambulance'ı şeklinde, di mi ama? )

sami hazinses dedi ki...

satırlarınızı okurken gözlerim yaşardı,ıssızlığımdan eser kalmadı desem?şu dünyada liv'e olan hassasiyetimi kanatacak tek noktaya parmak basmanız,beni perişan etti.aklımı aldınız şakralarımı açtınız.sizli bizli hitabım,çok kibar ve naif bir insan olmaktan kaynaklanır.ama az biraz yüz görmeye durayım,canımlı cicimli konuşurum.öyle de sevgi arsızı bir adamım.

ben yollarda çilekeş,
sen aklımda ki güneş..

gunes ener dedi ki...

"Arasım,arayasım geldi seni
çilekeş yollarda bulasım geldi seni
aklına güneş olayım karanlıklar zapt etmesin
avea kadını dul kalsın,kendime yar edem seni"
..
bende bu 4lüğü, 4-4lük bir çok kibar &naif kişiliğine yordum yorumladım. Güfte benden artık bestesini müzeyyen senardan istemek lazım. (sen o kısmı halledersin sanırsam)
parmağımı bandığım bandıra bandıra kanırttığım yarana merhem olayım, başının üstüne a'kıl olayım ( saç manasında da kelleri sevmiyorum) şeklinde bir girizgah dönense de içimde , ben bildiğin tiplerden değilim, daha seni tanımıyorum bile, ne hemen bu afedersin yavşak edalar, kolaycacık ben sendne etkilendim felanlar, cıx yakışmaz bana..bu böylede biline.

sami hazinses dedi ki...

aras deselerdi aras
uyandığın zaman deselerdi
istanbul'da bir kadın
hem de hiç tanımadığın
sana şiir yazacak deselerdi
şaşardı...

size böyle bir nazım hikmet kotarmasıyla cevap veresim geldi,lakin yazdıklarınız karşısında çok tırt bir cevap oldu kanısındayım.ayriyetten saçlıyım,maşallahı var saçlarımın.valla dibim düştü affedersiniz benim,şu saatten sonra avea mı?yak gitsin,charlotte'mu?hayatta tanımam.şu saatten sonra sizi tanırım ben efendim,ayıpsa ayıp günahsa günah.

gunes ener dedi ki...

"nazımı sevemedim bi türlü, gezer kadının her türlüsünü/kah şarkı yaptılar kah masa mezesi/solcuyum ayaana bi nesil/düştü peşine kazanova gibi/nerde senin gibi şovalyesi"
doaç yaptım şindi, sıcak sıcak.

sami hazinses dedi ki...

şövalye benim değil mi?
ben olursam sevinirim,sevinçli olurum.

gunes ener dedi ki...

bayram sevinçlerine gelesin,neşelerden geçilmeyesin,şovalyelerin hasısın, gönlümün bahtiyarısın, yaşın kaç yoxa benden ihtiyar mısın ? (ihtiyatlı olmak baabında soruyom )
anladım böreng seversin,makarna yapsam sevmezmisin (salçalı felan değişik soslu misal? )kel dğeilsin saçın gür, okyanusa akan nehirsin gürül gürül (sağa sola taşkınlık sarkma çapkınlık neyin var mı tadında soruyom? )

sami hazinses dedi ki...

şövalye dediğinin
yanında olmalı düşesi
yaşım 24 lakin
bulamazsınız benden iyisini
ellerinizle yaptıktan sonra
yerim o makarnanın bile çiğsini
naifim efem bahsettiğim gibi
çapkınlık mı? sarkmak mı?
yoktur öyle kötüm huyum
hem vallahi hem billahi

gunes ener dedi ki...

:))) bu müthişti ..cidden, önünde saygıyla reverans ediyor bünyem. ancak sen gibi biridir bana yaklaşabilen (çok değil ama yannış fikirler sokmayayım aklına), sen böyle uyumlu, böyle centilmen olduktan sonra, bir dğeil bin ömür feda olsun yoluna. msn neyin yokmudur, versene Allahaşkına..

sami hazinses dedi ki...

zerzevatadam@hotmail.com
sizi seviyeli bir muhabbete bekliyom.

kafiye yapmak benim için,ekmek gibi,su gibi.

eFeNDi-Ci dedi ki...

http://akrostis.blogspot.com/

Sennkilern akrostişle alakası yok oki ve fakat bi bakın, eğlenebilirsin diyee.
bence sen daha iyisini yaparsın? mesela.. çekoslovakyalılaştıramadıklarımızdan mısınız ile? :)