Çarşamba, Şubat 18

ara beni


bu ne amına koyim ya?

17 yorum:

Adsız dedi ki...

hahahahah:D

cherrymeichan dedi ki...

yavrucuğum nedir endişen.. popüleritenin artmasından mı korkuyorsun? ahuhauh

Adsız dedi ki...

halo Aras mı? Aras ısmarlayacaktım, adresi veriyorum, çeken sokak teker apartmanı no:31 , hemen gelir mi?
adres harbiden gerçek adreslerimden:D
bi de Saldıray sokak saldıray apartmanı vardı ki muhabbetleri dille destan eheheheheh

Demirbey dedi ki...

e bu bıyıksız ki?o yandaki çizim gökhan özen vre

sami hazinses dedi ki...

şehri'm zaten sıtkım sıyrılmış "aras kargo" muhabbetinden,bununla tam oldu artık.
eva'm,öyle bir adres vermişsin ki,siparişin geleceği olsa da gelmez.hele ki saldıraylı apartmanı misafirliğe bile gelinmez,kaldı ki sipariş.peheyyy
demir'im allahtan onu unutmuşlar,bide bıyıklı çizseler var ya,duman olmuştum lan!

gunes ener dedi ki...

geldim dün..kimseyi göremedim ne kapıdan karşılayanım oldu ne bişi :S

Adsız dedi ki...

ara beni boya beni?

gunes ener dedi ki...

cıx..aramam da boymamam da. ayrıcana sana sazan axu lazım, tatlı sulardan ay'kıro sulara süzüm süzüm süzülcek ve inan o ben değilim ;)

sami hazinses dedi ki...

nasıl ya?siz kalkıp mekana teşrif ettiniz,ve ne kimse vardı ne de kapıda karşılayan.bu durumda bir sıkıntı söz konusu.size ayrı olarak özel bir gece tertip etmek istiyorum müsaadenizle,ama ederim diyip etmezsem de kusuruma bakmayın.saygılarımı zati alilerinize arz eder,özrümü kabul etmenizi rica ederim.

Elalemin Akıllısı dedi ki...

Kontörüm yok, ödemeli atsam?

gunes ener dedi ki...

Ne yazıkki öyle oldu aras bey. Özel gece tertipleri felan gideremez bu hayal kırıklığımı. Hem özür konusunda karşınıza bi cin çıksa dile benden ne dilersen dese "özür dilerim" tadında bi notla geçiştiremezsiniz efenim yaptığınızı. Küstüm, bi daa oynamıcam, bu böyle biline.

sami hazinses dedi ki...

şimdi ben çok kötü oldum.sizden nasıl özür dileyeceğimi bilemedim,bu hatamı nasıl telafi edebilirim,çözemedim.bilirim kırılan kalpler düzelmez asla,ama soner arıca'ya nazire yaparcasına gönlünüzü almak istiyorum.bunu kendime şiar edindim,yemek içmek gibi bişey oldu benim için.

gunes ener dedi ki...

Neyse artık oldu bi defa...şiar edindiğiniz, soner arıca büdündüğünüz duygularınızın bam telinin sısım ısım sızladıığnı hissettim, o yüzden bi şans daha veriim dedim. Bunu yaarken ıssız kılsız adam filmindeki nazeninlik kararımda etkili oldu azıcıx da cemil ipekçiye olan derin umudun..Dedim kendi kendime, bu çocukta iş var ..işve var..bi şans daha ver, dedim.

sami hazinses dedi ki...

beni ziyadesiyle mesut ettiniz.it kopuğun önde gideni de olsam,serde duygusallık var,efendilik var.istemem ki bana dargın kalasınız.ama cemil ipekçi konusuna girmek istemiyorum,bundan çok canım yandı.çok çektim.şimdi siz bana şans verdiniz ya,onu nasıl kullanacağımı düşünüyorum.nasıl olurda olur?

gunes ener dedi ki...

idareli kullan derim valla, biter sonra. Türk malı bu, ecnebilerinki gibi değil, hızlan tükeniveriyo. birde bir şiir beklerim sizden şahsıma dair, şöyle allengirli nazenin ziyadesiyle serdeki duygusallığı, tende şehvet titreşimlerini,tin de rehaveti ve dinginliği efenime söyleyeym,akılda sloganist kalıcı cümleleri şiirdeki romantizmal hastalıkları felam döksün saçsın rotaya. kıskananlar naapsın?çatlasın.

sami hazinses dedi ki...

kendimi bir an istiklal'in deli şairi gibi hissettim,lakin ölmüş adam arkasından konuşmak gibi olmasın diye susuyorum.ama size şiir yazmak benim için bir şereftir,tanıdığım tek şeref milli güreşçi şeref eroğlu'dur.halterci de olabilir,emin olamadım şimdi.kıskananlar çatlasın tabi,başka ne gelir ki elden?

Kiralık Beyin// dedi ki...

ov ye!
hahah cok iyi lan