Pazartesi, Şubat 16

eğlencelik

yarın enrah bulut kişisinin peyote denilen yerde dj performansı var.şimdi dj performansı ne diye sorma,bilemem.hep görüyoruz afişlerde ondan esinlenip böyle dedim.ki enrah bulut kişisi çalar da biz orada olmaz mıyız?kesinlikle oluruz.ben olayım,bir mellö,bir cerrö,bir pucca olsun hepimiz oradayız.çılgınlar gibi eğlenip,gelip burada anlatacaz.gelemeyenler ah edip vah edecek.içleri gidecek böyle.fotoğrafta koyacaz çok pişman olacaksınız gelmediğinize.o yüzden gelmek isteyen olursa bizzatihi kapıda enrah bulut'u çok seviyoruz,veyahut enrah bulut yazılı bandanalarla gelirlerse kapıda arkadaşlara kolaylık sağlanacaktır.sizde dandik bir salı akşamını,güzel geçirmek ve eğlenmek,olurda geceyi benimle geçirmek istiyorsanız yarın sizi 20.30'da peyote'ye bekliyoruz.gelicem deyin kapıda karşılamayan ne olsun.

6 yorum:

gunes ener dedi ki...

Tamam gelicem ben, nasıl tanıycm seni? çikin felansan ya?

sami hazinses dedi ki...

bıyıklı gözlüklü ceketli adam benim.saçlarım 3 numara,genç kızların en çok ilgi gösterdiği erkeğim.tanıman zor olmayacaktır.en azından ben öyle umuyorum.

Elalemin Akıllısı dedi ki...

Uf, çok sosyal bir hayat yahu sizinkisi. Ben evimde pencereden yağan karı seyrederek eğlenirken, sizler eller havaya, oturmaya mı geldik buraya filan..
Kıskandım, feci sinir oldum bak şimdi.böh.

sami hazinses dedi ki...

işte size kampanya.aras öztürk çolak ve kumpanyası sizleri de unutmadı.bizimle birlikte olamadığınız için üzülüyor musunuz?ben de eğlenmek istiyorum ya diye hayıflanıyor musunuz?hiç dert etmeyin,"yetiş ya Aras" diyin,aras ve kumpanyası size gelsin,sizler de eğlenin.hizmette sınır yok.

Adsız dedi ki...

enrah bulut evet ana fikir gibi....

oksan dedi ki...

aras ya kadıkoye gel,tavla oynayalım.