Cuma, Şubat 25

şampiyon olamazsın deseler bana, dizlerim titreyip gözlerim kararmaz belki ama yine bi ince üzülürüm bence







uzun zamandır düşündüm durdum bu konuyu. kah yemeden içmeden kesildim, kah uykularımdan uyandım. ama öyle ama böyle en sonunda nihayete erdirdim bu deli efor sarf ettiğim çalışmalarımı. soyadında gül olan insanların hepsi çok güzel yerlere gelmişler, çok tatlı paralar kazanıyorlar. herkesin burun kıvırdığı mahsun kırmızıgül paranın amına koydu. mecazen değil, o kadar para kazanıyor kesin am yapıp sikmiştir parayı. nedense mahsun o hareketi yaparmış gibime geliyor hep. ondan sonra bakıyorsunuz abdullah gül'e. adam cumhurbaşkanı olmuş. daha ne olsun? dese ki, "aras" dese, "gel oğlum şöyle bi uzan şuraya" dese, "uzan sen şöyle çıplak bişey deniyecem" dese aman cumhurbaşkanım diyemezsin, yapma abbullah'ım diyemezsin. adam cumhurbaşkanı lan, ordular başkumandanı. anasını siker lan adamın. yani sikmez ama istese siker bence. ben cumhurbaşkanı olsam istediğim adamın anasını sikerdim. ve tabii ki mustafa sarıgül. zaten fazla söze gerek yok, fotoğraf her şeyi anlatıyor. belki anlatmıyor ama siz anlayın işte.

15 yorum:

Sumimizakura dedi ki...

ya ayıp ama, o kadar bekliyoruz postunu, dişimin kovuğuna gitmedi :) bayılıyoruz sana biiiz :)

JANTİ dedi ki...

Soyadımı mı değiştirsem ne?Ne dersin faydası olur mu acep belki 1-2 ekmek düşürürüz ha :)

Sinyor Serüvenci dedi ki...

ben çözdüm olayı hacı. soyadında gül olanlar çok iyi yerlere geliyorlar ama adında gül olanlar daha farklı muamelelere maruz kalıyorlar. bknz.Fatmagül'ün Suçu Ne?

Adsız dedi ki...

kanka bu orçun kunek taklitçiliğini ne zaman bırakacaksın? yaratıcı bir şeyler ürettiğini mi zannediyorsun? hırsızlıktan başka bir şey değil yaptığın.

kutsalfahise dedi ki...

resim süper oturmuş, ısmarlama mı? ;)

kozmik pezevenk dedi ki...

:)) anlamamak mümkün mü? bu arada gülün bi sırrı var bence de abi. hepsi mi iyi yerlere gelir bu adamların ya! biz de değiştirsek soyadını gül yapsak, hatta herkes gül olsa dünya daha iyi bi yer haline gelir mi acaba? gerçi güller zengin de bi işe yarayan yok o da ayrı bi konu. ne kadar gül varsa bea!

sami hazinses dedi ki...

orçun kunek'i benden başka tanıyan biri çıktığın için şu an aşırı derecede utandım ve bozuldum. ağlayarak yatağıma atladığımı düşün ve kendini tatmin et muhterem dostum.

Adsız dedi ki...

@sami hazinses

yüzsüz müsün amk?

Adsız dedi ki...

sen orçun kunek'ten çalıyorsan tiwitAmca'nın da senden çalmasına ses etmeyeceksin.

sami hazinses dedi ki...

nasıl sığır siki evlatlarısınız size anlatmam dostlarım, anlatabilsem zaten öyle olmazdınız. kaldı ki ben orçun kunek'ten direkt copy paste yapmıyorum, yaptığım yerlerde oldu ve onlarda da zaten söylemişimdir. okumanız yazmanız sadece "orçun kunek"in içindeki harflerden ibaret değilse bi okuyun blogu baştan aşağı, orada bulursunuz. kaldı ki ben oldum olası orçun kunek, hadi gerçek adınızı bilmediğinizi varsayıyorum soner günday'dan esinlendiğimi hiçbir zaman inkar etmedim ki, ne bu "sen orçun kunek'e benziyorsun işte" saldırıları? hadi kaldı ki ben orçun kunek'ten esinlendiğimi es geçip, inkar ediyorum. diğerlerinin benim yazdıklarımı çalması, orçun kunek'ten çalıntı olmuş olmuyor mu? onlara diyecek tek kelimeniz yok mu? sik kadar akla sahip değilsiniz, kalkmış onu yaptın bunu yaptın. yaptım amına koyim, çaldım. blog başlığındaki banner mı ne, onu da cengiz üstün'ün "macerayı seven adam" karakterinden çaldım, birinizde çıkıp "aa, bu M.S.A." demedi, diyemedi. soner günday'ı sadece internetteki orçun kunek şarkılarından takip edip kalkıp bana "öylesin, böylesin" demeniz açıkçası çokta sikimde değil. ama ısrar ve inatla size bunu anlatmaya çalışacağım. bir orçun kunek eseriyle umut sarıkaya'nın şiirlerini karşılaştırın, sonra aradaki benzerliği gelip bana anlatın. ya da benim yazdıklarımı bir de cengiz üstün'ün esprileriyle karşılaştırın, bi de gelip onun kritiğini yapalım. yoksa bu kadar konuşacağınıza, o nefesi gelin benim sikime taşşağıma üfleyin daha faydalı olur. öpüyorum sizi.

vincent vega dedi ki...

ohh rahatladım

Çılgın Yobaz dedi ki...

Fatma'da Gül ama hep sikiliyor.

Adsız dedi ki...

benim de aklıma gelmişti mecidiyeköydeki viyadüğümsü yapının tadilatı sırasında, bu eleman sarıgüle ne kadar benziyor diye, yoksa sen ben misin?

1945 dedi ki...

bence burada mustafa sarıgül, barbaros hayrettini andırıyor. her an "ben sizin babanızım" diye söze girebilirmiş gibi geliyor.

film izle dedi ki...

ne alaka barbaros falan