Perşembe, Mart 10

ibne basın bunu da yazın

blogspot.com uzantılı tüm sitelere erişilemediğini hepiniz biliyorsunuzdur. bilmiyorsanız zaten girmiyorsunuzdur, girip de bilmiyorsanız kusura bakmayın ama siz de malmışsınız. evvela digitürk'te bu işe vesile olan şahısların anasını avradını sikeyim. tek dileğim yarın öbür gün digitürk'ten yayın yapan herhangi bir kanal yüzünden komple digitürk'ün kapatılması. o zaman "vay amına koyayım biz nerede yanlış yaptık acep?" diye düşünmeleri. ama bence düşünmeyeceklerdir, düşünseler böyle bir olaya kalkışmazlardı zaar. kimse çıkıp da "ama digitürk'te haklı, o kadar para, o kadar ihbar" bıdı bıdısıyla gelmesin. istanbul'da değil de gidip diyarbakır mahkemelerinde dava açmaları içlerindeki yavşaklığı her şeyiyle ortaya koyuyor benim için. türk yargı sistemininde düzenini götünden sikeyim. bu davayı açan yargıç, hakim, savcı, avukat, mübaşir inşallah hono lulu mahkemelerinde yargılanıp hapishanede aryan kardeşliğinin koğuşuna düşerler. götten mi olurlar candan mı olurlar orası allah'ın takdiri.


ama benim canımı sıkan medyanın bu iki yüzlülüğü, bu yavşaklığı. geçen hafta cuma günü ahmet şık ve nedim şener'in gözaltına alınması sebebiyle taksim meydanında basına özgürlük adı altında bir protesto gösterisi düzenlendi. ahmet'i de nedim'i de tanımam, okumam. fakat mevzu ahmet, nedim mevzusu değil, mevzu sesini duyarabilmek. ha duyarabildik mi? tartışılır. ama en azından bireysellikten toplumsal bir tepkiye giden yolda bana kalırsa güzel bir adımdı. ama. aması var işte, olmazsa olmaz zaten amasını amını götünü siktiğim yerinde hep bir ama var. özgür basın, alternatif basın, digital basın diye yeri geldikleri zaman övdükleri blog camiasıyla ilgili en ufak bir tepki yoktu mesela o gösteride. gösteriyi geç medyada da ufak tefek haberlerle geçiştirildi. yine muhalif tepkiyi bloggerlar ve internet kullanıcıları kendi hesaplarından duyurmaya çalıştılar. bu zamana kadar sesini çıkarmayan, hadi sesini çıkarmayan demeyelim de inceden vızıldayanlar, bugün eşi dostu arkadaşı gözaltına alındı diye sokaklara döküldüler. dökülmelilerde. ama artık "işime yaramayan kilisenin papazını sikeyim" mantığını yerle yeksan etmek gerek. ahmet'i mehmet'i içeri alınca konuş, bloglar kapanınca sikimde olmaz.


ya ben neyi anlatıyorsam feleğin çemberini siktiğim yerinde, ne desem boş zaten. aktivist aktivist konuşup kendimi riske atmaya hiç gerek yok. bunca senedir süregelen devlet terörünü, yolsuzlukları, faili meçhulleri 2 gün anlatıp sonra sümen altı edip bize habire sibel can diyeti, seda sayan götü gösteren basını içeri almışlar, dışarı vermişler açıkçası hiç de sikimde değil. hazır yeri gelmişken hüseyin üzmez senin de sıfatının amına koyayım insan kere, vücudundaki kanı sikeyim orospu evladı. şu ergenekon'u da kim kurduysa çıksın lan artık ortaya, iyice canımı sıkmaya başladınız.

25 yorum:

mefisto dedi ki...

dellenmişsin iyice..

kozmik pezevenk dedi ki...

oh deşarj oldum ben de :)

Sed. (weba) dedi ki...

Heh işte yazamadıklarımı yazmışsın benim içim rahatladı Aras. Süpersin.

Aydedeye havlayan dedi ki...

mal adam üretme ve tüketme derneği kurucuları hâlâ dışarda fink atıp sağlam insanlara bok atmayı sürdürürken güzel insanların içerde çürümesi insanın skinde oluyo be abi. Biz de işte dns ayarlarını falan değiştirerek bi şeyler gevelemeye çalışıyoruz, e gevelemeliyiz de tabii ki ama işte insan pasaklı pareden hallice hissediyo kendisini bu durumda. üzmez denyozadesi gibi zatlar da hayatın keyfini sürüyo kendince diğerleri hücrede gün sayıyo falan, sinirim günden güne bozuluyo bu ülkede anasını satayım. üniversite günlerimdeki halime dönücem yakında, "gidicem ulan yurtdışında yaşıcam," tribine girmek de istemiyorum ama neysee..

Leah dedi ki...

Ben de hazır küfretmeye başlamışken üst kattaki yeni geline de bi giydirmek istiyorum. Amk karısı paso silkiniyo, paso elektrik süpürgesiyle ev süpürüyo ya; gün aşırı evin içine sıçıyolar herhalde. Anlamadım ki amk noluyo.

Bu arada #blogumadokunma yın dürzüler.

Jane Jones dedi ki...

ohh serinledi.

Griffith dedi ki...

Digitürk'ün yaptığı yayın da yayın olsa amına koyayım. Plastik boru reklamından maç izleyemiyoruz; blogdan yayınlansa ne olur yayınlanmasa ne olur uruspu çocukları.

Unknown dedi ki...

10 numara yazı. Başka gazeteci içeri atılınca sesini çıkarmayan basın, eşi dostu arkadaşı içeri girince götünü bayrak eden basın oldu bir anda.

mori kante dedi ki...

sibel canın eteğini yukarı çektiği videoya nerden ulaşabiliriz

Üsturupsuz Yazar dedi ki...

alnından öperim ulan!

Aydın Doğan dedi ki...

Basına laf etme yatırır sikerim şerefsizim!

Ali Kırca dedi ki...

Yıllar önce bir videom yayınlanmıştı ya; sana öyle şaklata şaklata kayarım ulan!

cilginyobaz dedi ki...

Sen onu bırak da şu siktiriboktran temanı değiştişir.. içim sikildi

gunes ener dedi ki...

http://www.youtube.com/watch?v=IxpF7v5fdQ4

Adsız dedi ki...

sana katılmıyor ve karaciğer diyorum.lan şu siyah fona beyaz yazı gözlerimi alıyor.okuduktan sonra sike bakmış gibi kalıyorum aval aval.tebrik eder yanaklarından öperim.selametle.

Gizem. dedi ki...

bende lan bende!!!

Hayat_Erkeği dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

?

SEMİH TÜRKOĞLU dedi ki...

ABİ ŞU TEMANI,HARF BOYUTUNU Bİ DEĞİŞTİRİVER BE ABİ. SEN YETKİLİ BİRİNE BENZİYON HE ABİ.

Adsız dedi ki...

lan arif'in manchester'a attığı golü arıyodum, nereye? geldim amk.

mayk dedi ki...

sex

1 erkek cok kadın dedi ki...

http://1erkekcokkadin.blogspot.com

Hepinizi bloğuma beklerim

Rebecca dedi ki...

Az once diger posta yorumumu uc defa yayinladigim icin affet. Silemiyorum su an telefondan. Belki bu da uc defa yayinlanacak acikcasi emin degilim. Ama bu postuna da imzami atarim. Bu arada hala agliyorum. Ama sanirim regl olucam ondan. Yoksa bu kadar abartmam. Optum, hoscakal =)

Lolipop Bey dedi ki...

Trajikomikmiş.

Unknown dedi ki...

Ben internetten porno izliyodum buraya nasıl geldim aq