Salı, Ekim 13

domatesiyle biberiyle çarşamba pazarı

güneş doğarken ardından tepelerin,
amına koyayım adab-ı muaşaretin..


her ilişki de, adı konulmamış belli başlı kurallar vardır. kabaca; erkek önce bir kıza yazılır, kız naz yapar, sonra "nasıl" olduysa o da oke verir ve sevişirler. aslında öyle hemen sevişmiyorlar ama ben, yazılarımda kendimi anlattığım için böyle oluyor. ilk buluşma çok önemli, asıl konu bu. ve maalesef, içim kan ağlayarak belirtiyorum, ilk buluşmada genellikle sevişmiyor insanlar. ha sen sevişiyor musun diye sorarsa, kah evet kah hayır derim sana. bu adı konulmamış kurallardan biri, manitayla ilk buluşma bir cafe, park veyahut sinema gibi umumi yerlere götürmektir. buna "aman açık alana gidende götten olmayam" diye psikoanaliz bir yorum getiren arkadaşlarım da var ama ben buna inanmıyorum, arkadaşlarım terbiyesiz sadece. ilk buluşma zaten oldukça gerilimlidir. erkek, manitaya kendini beğendirmek için götünü yırtarken, dişi kişi oldukça ketum ve durgun bir haldedir. kafa olarak bir sonraki cümlede "acaba sıçar mıyım bunu dersem" diye düşünceler, muhabbetin bir an da kesilmesiyle kızaran yüzler, akan terler bu ilk buluşmanın olmazsa olmazlarındandır. buluşmaya giderken, saçlar taranmış jölelenmiş, en güzel elbiseler giyilmiş, parfümler sıkılmış, sanki olmuş sana alain delon pezevenk. bunlar hep yalan, sırf ilk intiba etkili olsun diye göz göre göre yalan söyleniyor kadınlara. konuşurken gayet kibar, argo kullanmamak, devamlı bildiği konulardan muhabbet kurma filan. vallahi kadınların günahını alıyoruz beyler. oysa bunların hiç biri gerçekleşmiyor, kadınlar da buna aldanıyor zaten. sanıyor ki eleman hep böyle olacak, çocuklarımız da böyle yetişecek. ama o ağzından küfür çıkmayan adam, o bilgi kumkuması adam oluyor sana mehmet ali erbil gibi bayağı bir adam. hele bir de yemek mevzusu varsa ilk buluşmada, eyvahlar olsun. sırf bunun için bir restaurant açabilirim, bu ilk buluşmaları gözlemlemek adına. kadınlar, nasıl oluyorsa doğuştan bu yeteneğe sahip oluyorken, erkekler sadece bu ilk buluşmalarda aklına geliyor yemek ve sofra kuralları. bıçağı hangi elle tutacaktık, önce hangisinden başlayacaktık, peçeteyi nereye koyacaktık diye daha yemeden sıçıveriyorlar altlarına erkekler.


yani demek istediğim, ilk buluşmada sevişenler, mutlu sona daha çabuk ulaşıyorlar. en azından kimse birbirini kandırmıyor, hoop sevişiyorsun bitiyor. vay kıza şunu diyim de aklını alayım, vay biraz ketum durayım da yiğit beni yanlış anlamasın filan diye oyunlar oynamayız birbirimize. ha ben demiyorum ki size, sokağa çıkın, ilk gördüğünüzle sevişin diye, haşa. ama samimiyete önem veren biri olaraktan bu durumu pek tasvip etmiyorum, barış içinde, kimsenin birbirini kandırmadığı, sevenlerin ayrılmadığı, dostluk rüzgarlarının estiği bir dünya istiyorum.. (sarkastik)

11 yorum:

misanthrope dedi ki...

valla bazen ilk buluşmada sevişiledebiliniyo. alınan alkol derecesi,hatunun kişinin çiftleşme isteği veya hepsini geç kişisel karizmayla bi şekilde aklını baştan almak suretiyle olaylar gelişebiliyo. lakin mutlu sonla bitermi onu bilemiyorum. Oha ulan daha ilk buluşmada verdi,motor bu izlenimi uyandırıp soğuyadabiliniyo. bide ana yemeği yemeden direk tatlıya geçmek olayı gibi oluyo. ne heycan ne bişe. hatta hatun kişide bumuydu ulan diyip tatmin olmamış bi şekilde bitirebiliyo işte.enteresan durumlar.bence böle yane.ciddi hissiyatlar varsa ilk buluşmada sevişmeden kaçının.yok ise durduğunuz kabahat.

Unknown dedi ki...

ilk buluşmalarda en azından tanımaktan ziyade, varlığına alışmak iyidir ama müdür.
bence tabii..

noraashira dedi ki...

Ya da bütün ilişki ilk buluşma modunda geçsin, hep bir stres, hep bir heyecan.

Gadno Kopele dedi ki...

dostum ben de her zamanki halimle çıkıyorum ilk buluşmalara; hiç kasmıyorum. ne oluyor sonuç ikinci buluşma olmuyor. hata mı yapıyorum sence. nedir bu?

misanthrope dedi ki...

bence platin meme yapmış hacı.

Adsız dedi ki...

samimi hazinses.

Griffith dedi ki...

gözlem gücü,beygir gücü,gölgelerin gücü...her şey var bu yazıda.tebrinkler!

varol döken dedi ki...

ilk buluşmalar için adresiniz karışma sen restorant (sahil yolu sultanahmet)

kelimelerbenim dedi ki...

Siftah yapmamış bir 21lik olarak, ilk buluşmamla son buluşmam arasında cinsel bir gelişme söz konusu olmadı. Testislerim kas yaptı yapacak ...

sami hazinses dedi ki...

şu çocuğa verin, allah rızası için verin. ARKADAŞLAR!!! LÜTFEN DUYARLI OLALIM!!!!

Adsız dedi ki...

Bravo. Bütün kadınlara okutmalı yazdıklarını. Kendim için bişey istiyorsam namerdim!