Cuma, Aralık 31

simurg'uma

malum önümüz yılbaşı. yılbaşında, eşle dostla buluşulur, eğlenilir, kırmızı don giyilir, içki içilir, şanslı olanlar sevişerek, benim gibi bahtsız olanlar ise "allah'ım ben nerde yanlış yaptım" diye hislenerek yeni yılın girişini (göte) kutlarlar. ve yeni yılın getirilerinden biri de hediyedir. daha evvel bahsettiğim üzere hediye olayını pek sevmiyorum. ama gel gör ki, bir güzele delice sevdalandığım için bu yılbaşında bir sürpriz olsun, vay efenime söyleyeyim bir şirinlik olsun diye o dilbere, oy o hilal kaşlıya bir hediye vereyim istedim. düşündüm, taşındım ve sonunda imal edilmiş bir şeyi hediye etmektense, o güzele, oy o bal dudaklıya kendi ellerimle bir hediye yaratmayı münasip gördüm. elimden pek bir şey gelmediği için, elde olan malzemelerle bir tablo yapmaya karar verdim. asıl mevzu ondan sonra başladı.


evvela sevgili su bazlı kırmızı boya; ben senin pigmentini sikerim. amına koduğumun boyası, tamam kurumuşsun, anladık. ama ben sana suyu verende senin çözülmen lazım. çünkü sen su bazlısın, seni tinerle, kılla tüyle çözemem. senin ben pantone kataloğundaki yerini sikeyim boya kere. gerçi gidip nalburdan bi kutu boya alabilirmişim ama artık çok geç zira tablo bitti. ondan sonra atölyenin kapısının kapalı olduğunu gördüğü halde gelip adres soran amca. senin ben talükatını sikeyim. sana laf anlatacağım diye boya aktı hep aşağıya. bula bula adres soracak tek yer olarak bizim atölyeyi mi buldun be sığır siki? ondan sonra atölyede bulamadığım fırçalar. neredesiniz kuzum siz allasen? sen fırçasın ve senin atölyede olman gerekiyor. atölyede olmayan fırçanın ben kılını sikeyim. ve son sözüm sana sevgili airbrush tabancası. senin ben iğneni sikeyim. madem çalışmıyorsun, hani ibnelik yapıyorsun. başta yap, başta yap ki ben de diyeyim "aa" diyeyim, "bu makinede bozukmuş, hiç girmeyeyim ben bu işe" diyeyim.


velhasıl kelam bu kadar imkansızlıklara, zorluklara rağmen hediyemi bitirmiş bulunmaktayım. peki şimdi size şunu sorayım: siz bana ne aldınız yılbaşında? hiç. sik. sik alsanız yine sevinirdim. hani bozulurdum da, biraz da sevinirdim. "am sakızı çoban yarrağı" deyini alır saklardım. ama her yerde de saklayamazdım. anamın babamın yanında kalıyorum. kalkıp hediye ettiğiniz siki odanın baş köşesine koymamı beklemeyiniz benden. işiniz gücünüz goygoy. susayım diyorum, konuşmayayım diyorum ama artık yeter. yeter artık. arkadaşlar bana niye hiç hediye almıyorsunuz, börek yapmıyorsunuz, bi kere olsun vermiyorsunuz? eksiğim gediğim ne benim. yeni yıla bunları düşünerek gireceğim, neden böyle durgunsun, neden böyle suskunsun deli çocuk diye soranlara "unutma, unutulanlar, unutanl... sigara var mı ya" diyeceğim.


demem  o ki hepinizin yeni yılını yalarım. 

14 yorum:

MERY DAIMON dedi ki...

zunahahahaha! has..koptum okurken aq! iyidi allasen yeter bu kadar övgü! :D yeni yılda mutlu ol, mutlu et.. hadi bye bye! :)

Miss maria dedi ki...

hahaha süpersin aras seviyorum seni iyi ve boll hatunlu yıllar diliyorum.
2011 bol bol sevişş aga :) doya doya sev sevil aşık olsun tüm hatunlar sana ama en güzeliyle birilikte ol mutlu ol daha ne diyim yavrum nice seneler

rahat yazar dedi ki...

mutlu yıllar!

geçerkenuğradım dedi ki...

sevgilisi varmış kaytan bıyıklının...

Missbone dedi ki...

Boyanın pigmentinden ne istiosun aq. Belki sen beceriksin? Olamaz mı? :p

Missbone dedi ki...

beceriksizsin olcak o :P

Adsız dedi ki...

bu devirde içinden gelerek kendi eliyle sevgilisine hediye yapan erkek mi var? bu arada elimizle kekler yaptığımız adamların hepsi oturdu kendi elleriyle kelekler yaptı yılbaşına sokayım; hala o içtiğim rakılar bünyemden çıkmıyor
geçen seneki hurmalar gö.. tırmalar happy 2011 dude :)

Adsız dedi ki...

ay amma küfürbazsın be hepte aynı laf bari geliştir çeşitleme yap off:p

Adsız dedi ki...

küfür etmeyen insan var mı? sen gerçekten o kadar mükemmel misin?
o kadar mükemmelsin ki bir rumuzun bile yok ne biliyim bir bloğun türk olduğunu unuttun sanırım biz tekrarları ve nostaljileri severiz :)

sami hazinses dedi ki...

hayatında kaç kişi boyanın pigmentine küfür ettiğini bana söyle, ben de ettiğim her küfür için ağzıma biber süreceğim.

Adsız dedi ki...

Ben sana veririm sorun yok

Rukas Kahraman dedi ki...

bu adsızlardan da fenalık geldi :)
ya bırak pigmenti neyin düşünmen yeter; yaptığın kişi de böyle düşünüyorsa işte gelsin börekler, afrodizyaklı saatler hacı :)

Adsız dedi ki...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel

ÖZGE ŞAT dedi ki...

ama şimdi hediye var,hediye var.BANA ARTIK BİMİLYONCU KUPASI ALMAYIN,BAHSİNİ DE AÇMAYIN diye yırttığım halde bana kupa alan arkadaşlarıma da burdan selam etmek istiyorum o zaman.