Salı, Aralık 15

seks açılımı




malum çok sancılı bir süreçteyiz, bir açılım furyasıdır almış başını gidiyor. ben sosyal mecrada vatan memleket kurtarmıcam, üzülmeyin. benim amacım, bir türlü erişemediğim seks fırtınasına tutulmak, aşk deryasında boğulmak. açılımdan saçılıma nasıl geçtin bu çocuk, bu deli tay diye soranınız olacak. sor, sor ulan. sen sor da ben söyleyeyim. 


çok şeyler yaptım, çok şeyler denedim ama bir türlü muvaffak olamadım. kadınlar kendini güldüren erkeklerden hoşlanıyormuş dediler, komik olacağım diye itin götüne girip çıkmadığım kaldı. güldüler, güldüler ama vermediler. sonra ne dediler, kadınlar kuul erkeklerden hoşlanır dediler. kuul görüneceğim diye çayıma şeker atmaktan aciz adam olmuşum bildiğin, yine erişemedim ben vuslata. zenginlerin peşinden koşarlar dediler, yedirdiğim içirdiğimle kaldım. entelektüel birikim şart dediler, sahaflarla arkadaş oldum, kalan üç kuruş parayı annem çalışma masasının altına destek olsun diye kullandığı kitaplara yatırdım. akademik kariyer de lazım dediler, harç parası götüme girdi, yine de dalamadım yar koynunda uykuya. sanatçı ol dediler, ağır tiksindiğim modern sanattan müziğe, tiyatrodan sinemaya el atmadığım güzel sanat dalı kalmadı. dal elimde kaldı. velhasıl kelam, olmadı, olmuyor. bu çocuk sekse doyamıyor.


ama artık yeter, bunca emek, harcadığım bunca eforun hakkını almamın zamanı geldi. elimde son bir koz kaldı, son koz. ne olursa olsun diyor ve onu masaya koyuyorum. kirlenmiş şu günümüz türkiye'sinde, bir doğru söze, bir çift tatlı lafa hasret nice kadınlar var, biliyorum. biliyorum ve onları uzaktan uzağa izliyorum. oy bebeğim diyorum kimi zaman, ağlama maralım diyorum bazı bazı. şimdi hal böyleyken, samimiyete her daim önem veririm diyen en az 3 bilemedin 5 milyon kız bulabilirim. bu 5 milyon kızın içinden 1,5 milyonu güzel, "gideri var" tabirine uysa. bunların yarısının sevgilisi olsa, yarısının yarısı bana bakmasa, geriye kalır 325 bin kız. o 325 binden 200 bini yalan olsa, geriye kalır 125, 25ide atalım küsuratlar kafamızı karıştırmasın. 100bin manita. şimdi bu 100 bin manitadan istesem, desem ki sevişelim, şehvet patikalarını beraber tırmanıp orgazmın meyvelerini beraber toplayalım desem, ayıp derler, sapık derler bana. e sen değil miydin samimiyete inanan, dürüstlüğe prim veren. e açık açık söylüyorum işte, ver diyorum, yanıyorum diyorum. 


samimiyetse samimiyet, dürüstlükse dürüstlük arkadaş. yok, başka çarem kalmadı. eğer bu mevzudan sonra da beklediğim tepkiyi, hakettiğim şeyi alamazsam kesin ve çok etkili, ama deli yüreğimin kabullenemediği seçeneğe geçecem. hayır, ibne olmıcam, korkmayın. sevişmek isteyen bulsun beni, düşsün peşime.

35 yorum:

Adsız dedi ki...

işte beklenen açılım.
işte samimiyet.
haydi hayırlısı.

Demirbey dedi ki...

samimiyetin seksin kendisi azizim,lakin bir ön sevişmek vardır her sekste.bu aşamayı da kuulluk,güldüren erkeklik ve entellektüellikle sağlıyor günümüz çakalları.yok yeter çektiğim ağız kokusu diyosan eğer sözn parana geçer yiğidim

Demirbey dedi ki...

ha unutmadan,seni desteklemiyo muyum?sonuna kadar!
yaşasın samimiyetizm

Alphan Tüfekçi dedi ki...

helal olsun, kaybedecek hiç bir şeyi olmayan, ama onu da kaybetmekten korkan milyonların sesi olmuşsun, helal olsun :D

Griffith dedi ki...

şapka çıkarıyorum.

Benimki aşk değil,alçaktan uçan sevdalı bir güvercinim ben. dedi ki...

Sana vermeyecek kızın koyayım amına

birfincankahveiçinbirpenny dedi ki...

az daha duygulansam şu erkek halimle sana veresim gelecek...hayır samicim sen değil sana vermeyen o 100bin sürtük utansın

Korhan Korman dedi ki...

Amerikan filmlerinde aile bebelerine hep "sihirli kelimeyi unuttun, lütfen demedin wei wei wei" der. Eee amerikalılar rahat sevişen insanlar olduklarına göre belki de ipucu burada. Yani sen şimdi ilk gözüne kestirdiğine gidip "lütfen bana verirmisin" diyceksin.

Alphan Tüfekçi dedi ki...

yalnız bak şurada yorum yazan herkes ben dahil nasıl da kendimizi konunun dışındaymışız sanki şahana seks hayatımız varmış gibi gösteriyoruz, konunun dışındaymışız gibi yapıyoruz :)) biz yapıyoruz yazık yapamayan milyonlara :D:D:D

varol döken dedi ki...

sami sana bir menajer lazım, terbiyesiz arkadaşlar pezevenk de diyebilir ama o değil... yani senin samimiyetini senden iyi anlatacak, seni böyle uçana kaçana çakan, yaralı kuşa ağlayan yeri geldi mi romantik yeri geldi mi insancıl yeri geldi mi hayvancıl olduğunu deliliyle ispatıyla gösterecek bir nevi reklam, halkla ve kadınla ilişkiler uzmanı gerek...

ha bu kadın olursa iyi olur, 100 bin sayısından geriye kalır 99.999...

Adsız dedi ki...

sen istedin, verenin bir, vermeyenin iki gözü kara olsun SAMİ

kelimelerbenim dedi ki...

Ulan bu açılımı ben yapsam var ya, işten güçten olurum, ülkeden sürerler, itici görükürüm. Ama Sami yapınca oluyor, gediğine oturuyor o taşı. Gel gör ki sokamadığı şey üstteki değil, alttaki başı. Frost gele!

sami hazinses dedi ki...

(melitzu sayılmaz) yalnız yorum yazan herkesin erkek olması? sekse olan inancımı yitirdim.

Adsız dedi ki...

ciddi ciddi sana vermeyi düşünmeye başladım

Buzcevheri dedi ki...

Samimiyetini sevmeyen ölsün sami...

Korhan Korman dedi ki...

Sanki herkes birbirine dalıcak gibi pusuya yattı! Ulan 33 yaşında geldiğimiz duruma bak.

sami hazinses dedi ki...

korhan abi, biri "lütfen" derse bari sen kaç kurtar kendini.

Korhan Korman dedi ki...

Abi boktan tarafı o yazınla bir nevi hipnotize ettin bi sürü kıllı mıllı herif "lütfen" diye diye dalıcaz galiba birbirimize. Babama ne diycem lan "bi gün bi blog okudum ipne oldum" mu.

Gadno Kopele dedi ki...

allah hepinizin cez'asını verecek, kaybolun üleeeyyyn..

sutlukahve dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
sutlukahve dedi ki...

Bu yazıdan sonra sana vermeyen olursa bu onun ayıbıdır Sami. Bundan sonra ne yapsan haktır, helaldir

Adsız dedi ki...

ohhh kuzum!!!
körün istediği bir göz hesabı gözlerıme kavuşmuş kadar oldum.tam yerine gelmişim....
NERDE VE NEZAMAN?

LCV:FUNDA.....

sami hazinses dedi ki...

cuma günü akşam 8'de taksim'de buluşalım funda, uyar mı?

Adsız dedi ki...

Ahahahaaaaaaaa yıkılıyorsunuz beyler. Herkes birbirinden samimi herkes birbirinden espritüel. Lakin çoook önemli bir yeri atlamışsınız. Ambalaj hepsinden önemli. Zaten biliyorsunuzdur ama ben yine de hatırlatayım: genel olarak temiz olunacak, eller dişler ve ayaklar özellikle temiz ve biçimli olacak, yaşa ve vücut tipine uygun giyinilecek hele bir de uzun bacaklara geniş omuzlara ve 180 cm. üzeri bir boya sahipseniz sorun yaşamazsınız. Haa bir de komik olucam diye .okunu çıkarmayın, az konuşun öz konuşun kendinize güvenin ve isteklerinizde ısrarcı(psikopat olmayın) olun.

Optikmouse dedi ki...

Fantezilere ne kadar açıksın?

sami hazinses dedi ki...

ben sizden akıl istemiyorum, ben sizden açık açık istiyorum. yatağı gördüm mü uyarım, öyle deli fantezilerim var.

Adsız dedi ki...

kendine güven, en kuvvetli tahrik aracıdır.

Agresifboy dedi ki...

500 sefer ağlayacağına 1 sefer evlen 5000 kere gül abi ne diyeyim :D:D:D yazı süper fakat yorumlarda altta kalmamış yanii :D
en kısa zamanda sana veren bulunur ümidiyle selamlar...

Kasux dedi ki...

gel lan ben vercem sana acıdım şimdi:)))

sami hazinses dedi ki...

kasux vereceğini bu kadar insanın önünde teyit eder misin rica etsem? yok eğer kandırıyorsan bileyim. neticede ben de bir insanım, üzülürüm filan yani.

Kasux dedi ki...

:)

sami hazinses dedi ki...

üzüyorsun yani beni, peki. öyle olsun.

Alev dedi ki...

Hahahaha sevişmeden ölme emi bebeğim!
Sana kötü bir haberim var.Senin 100 bin manita önce Düldül Behlül'e verip sonra Deliyürek Ezel'le harem kurmaya gittiler.Sana yine hasret,sana yine rüyalar sana yine düşler aleminde duş almak kaldı.

delininbiri dedi ki...

ah sami bebeyim, istanbula geldiğimde sevişseydik keşke senle..çok üzüldüm şimdi, duygulandım falan

Adsız dedi ki...

amına koyum yakınımda bir yerde olsan en kıyağından pezevenklik yapardım sana :)) ama sen kendi kendinin pezevengi olmuşsun en yakın zamanda bulursun sağa sola sallayarak dolaş