Pazartesi, Aralık 7

GÖT LALESİNE HAYIR!!!

bildiğiniz üzere hollanda, uyuşturucu, seks ve laleleriyle ünlü bir memlekettir. ufak bir hollanda piçine sorsalar; ülkemizin belli başlı geçim kaynakları nelerdir diye uyuşturucu, fuhuş ve lale diyecektir, demelidir. hollanda, tüm uyuşturucu kullanan arkadaşlarımız için utopia'nın ta kendisidir, güzel kafaların yaşandığı her yerde bir kere de olsun adı geçen bir memlekettir. yasal olmakla kalmayıp, barı, lokantaları vardır. hakikatten hollanda çok güzel bir yer lan. ama sanmayın ki size hollanda'yı övecem, nasıl olsa uyuşturucu kullanan bir arkadaşınız vardır, o övsün size. 


diğer geçim kaynağı ise, fuhuş. fuhuş nedir diye soracak arkadaşlar muhakkak ki olacak. fuhuş şudur canım kardeşim; fuhuş=sikiş. parayla başka kadın-erkekle beraber oluyorsun. halk dilinde buna "paranı sikmek" diye iğrenç bir tabirle tanımlıyorlar. hollandalılar böyle şeyler söylemez ama, neticede adamların ekmek parası. red street'i, sevişme kabinleriyle ne güzel yersin sen hollanda diyoruz. şimdi laleye geçmeden evvel, olayın ana kaynağına bağlamak için seksle alakalı diğer bir konuyu anlatmam gerek. eşcinsel insanlar var. şimdi kalkıpta eşcinsel ne demek diye sorana ağzımı bozarım. hollanda eşcinsel evliliğe izin veren bir memleket. bu da başlıca geçim kaynaklarından. nasıl ki antalya'mız muğla'mız balayı tatili için dünyanın turistini çekip, ülkemize döviz kazandırıyorsa, hah işte hollanda'da eşcinsel evliliğe izin vererek kendi ekmek paralarını çıkarıyorlar. ha sorsan hollandalıya, benim düşündüğüm gibi mi hollandalı desen, utanır adam. şimdi her erkek topluluğu kendi arasında bir ibne muhabbeti çevirmiştir, çeviriyordur. ve bu muhabbet ne zaman açılsa muhakkak oradan da hollanda'ya bağlantı kuruluyordur. amına koduğumun hollanda'sına bak, kabe gibi şerefsizim. bütün muhabbetlerimiz hollanda'ya bağlanıyor. 


asıl mesele şu; eskiden göt lalesi diye bir küfür vardı. şu sıralar pek kullanılmıyor, biliyorum. ve kullanılmaması beni üzüyor. popülaritesini kaybeden her küfür üzer beni. etimolojik olarak araştırdım göt lalesini ve inanılmaz sonuçlara ulaştım. şimdi yukarıda anlattığım şeyleri gözden geçirelim. uyuşturucu dedik, uyuşturucu adamı ne yapar? göt eder. göt gibi kafa sahibi yapar. neticede içip içip göt oluruz. olursunuz. ben içmem. göt; elde var bir. sonra ne dedik, seks. sekste en önemli şeylerden biri göttür. erkek olarak önümüzden geçen kadının götünü şöyle bir süzeriz, türlü mal'ül hülyalara dalarız. etti mi sana göt iki? sonra eşcinsel dedik. eşcinsel ilişkide aklımıza gelen ilk şey de göt. bu üçünün ortak noktası göt. peki başka ne dedik hollanda için? lale dedik. peki bu üç grubun ortak paydasıyla laleyi birleştirirsek elimizde göt lalesi oluşmuyor mu a cancağızım? göt lalesi diye bildiğimiz küfür, demek ki hollanda'dan kopup gelmiş. e biz ab'ye karşıysak, ve soykırım var diye bağıran fransız piçlerini, minareyi yasaklayan isviçre ibnelerini kınayıp onların mallarını boykot ediyorsak, islam düşmanı  van gogh'un yeğeni (öldürmüş de olsa) ve faşist parti liderlerine sahip bir hollanda'yı da kınamalıyız. tepkini ortaya koy, göt lalesi deme. 


p.s: küresel ısınma, cern deneyi, 3g filanla uğraşan insanlar varken benim yarrak kürek konulara değinmem, memleketten neden bilim adamı çıkmıyor sorusuna bir cevap değildir. amına koduğumun hollandası seni ya.

12 yorum:

Erhan dedi ki...

dağladın yine yüreğini Aras'ım. can Aras'ım, canan Aras'ım.

ama haklısın. götle bu kadar iç içe olan bir ülkenin laleyle de ilgisi varsa, göt lalesinin oradan gelmesi kadar doğal bir şey olamaz.

Griffith dedi ki...

İpnesin Dennis Bergkamp.Götoşsun Johan Cruyff.Alçaksın Patrick Kulivert.

sami hazinses dedi ki...

göt laleleri gelir geçer, asaletin bize yeter van basten!!!

aman marco can marco, dertlere derman marco.

Gadno Kopele dedi ki...

van basten deyince rusyaya çaprazdan gömdüğü gol geldi aklıma, yoksa bana mı öyle geldi..

mefisto dedi ki...

aristo yaşasaydı alnından şappadanak öper, diplomanı takdim ederdi yemnederim.

Korhan Korman dedi ki...

O zaman "o göte bülbül öte" lafının temelinde afrikalıların birbirlerine kaydığı sonucu çıkıyor.En çok bülbül orada varmış. E bunlar göt baş açık gezen bi millet. demek ki..vay bea

birfincankahveiçinbirpenny dedi ki...

göt lalesi, nam-ı diğer lombak

delininbiri dedi ki...

vay götoş hollanda..hiç aklıma gelmemişti bu bağlantılar..ufkumu açtın arasçım..

Travis dedi ki...

"sik kafalı japon askeri" ile alakalı bir araştırma bekliyorum :)
aydınlat bizi moruk..

Unknown dedi ki...

Bu zamana kadar Hemoroid'in argo söylenişi olarak bildiğim göt lalesi meğer nerelerden geliyormuş.
Bak sen şu Hollanda'lının işine.

Adsız dedi ki...

Thank you for the auspicious writeup. It in fact was once a amusement account
it. Look complex to more introduced agreeable from you!
However, how could we keep in touch?

My homepage - 5205

Adsız dedi ki...

Have you ever considered creating an e-book or guest authoring on other blogs?

I have a blog based upon on the same subjects you discuss and would love to have you share
some stories/information. I know my visitors would value your work.
If you are even remotely interested, feel free to send me an e-mail.


Here is my page visual