Pazartesi, Mayıs 25

ENRAH BULUT'u ÇOK SEVİYORUM

yılların eskitemediği dj enrah bulut 26 mayıs salı akşamı, tabiri caizse peyote zemin katın amına koyacak.gerek dj performansıyla,gerek gül yüzüyle dinleyenleri mesut bahtiyar edecek.blog aleminin en güzel erkek ve kadınları da bu muhteşem gece de kendilerine kısmet arayacaklar.çok güzel bir gece geçirmek isteyenler gelsin.

13 yorum:

PoLLy dedi ki...

peyote zemin kat mı? amanın, benim o dev kolonların üzerinde uyumuşluğum var. pek de iyi anılarım yok orda.. gideceklere allah kolaylık versin efeeemm :)

oksan dedi ki...

ben daha çok seviyorum (sameti de) ama en cok sameti seviyorum neden cunku anneyim neden cunku semet benim oğlum.

Adsız dedi ki...

Kali'nin izniyle geleceğim peyoteyi dağıtacağım yeminle ama:)

sami hazinses dedi ki...

öyle demeyin efendim,siz daha enrah bulut efsanesiyle karşılaşmadığınız için bir yorgan gibi bir nevresim takımı gibi belleyip uyumuşsunuz kolonlarda.oysa vaadettiğimiz eğlencede uykuya yer yok.vaadettiğiniz eğlence nedir derseniz en azından uyumayacağız derim.sizi de beklerim.uyku yok.
enrah'ı ilk ben tanıyorum,kuzenim,ayriyetten samcığı da annesinden çok ben dövdüm o yüzden ben hepsini senden daha çok seviyorum.ama seni de senden çok seviyorum.duygu dolu satırlar..................
eva'm balım peteğim,yine hızlı bir gece olacak.nasıl olursa olsun,kafamız güzel olsun.

oksan dedi ki...

ben sametle tektonik yapıcam :))))))))))))))))))))))))

oksan dedi ki...

ama sunum :S:S:S:S:S:S:S:S

sami hazinses dedi ki...

off kafam çok iyi ya :D:D:D:D:D

PoLLy dedi ki...

abooo, kaçırmışım :)
bu saatten sonra da gelinir mi canım taaaa nevizadelere :)

sami hazinses dedi ki...

gece hakikatten geç saatlere kadar oradaydık,eğlence son sürat sürdüğü gibi dinleyicileri evlerine kadar bıraktık.cerrö hariç hepimiz aynı evde kaldık çünkü,ama cerrö'yü evine kadar bıraktık.gelmemekle büyük hata işlemişsiniz.ama birde çok değişik mevzuular oldu,belki de gelmemekle iyi etmişsiniz.gelirseniz kapımız açık her daim,gelemeyenlere biz de gidebiliriz,herkes eğlensin herkes coşsun diye.

POSTACI dedi ki...

Külliyen yalan. Ev dediği taksim meydanın oralar.

sami hazinses dedi ki...

lan evine geleyim dedim de gel mi dedin? günah benden gider kızım o vakit,eve çağrılmadıktan sonra minibüse,ordan taksiyle eve geçtiğini biliyorum.geçen yaz ne yaptığını biliyorum.13.cuma.çığlık.yaşayan ölüler.korku film tadında hayatım var.

oksan dedi ki...

hayatımın en acayip gecesiydi yeminle. ama aras, o ingilizi "seni mi, evine çağırıyo, öldürürm ulan onu, sıkıyosa beni çağırsın avcılar çocuğuyuz" diye binbir maçoluklarlan şeyapman.. Gecenin en koparıcı şeyiydi.

emrah dedi ki...

ben de seviyorum canım
hepinizi