Cumartesi, Mart 14

1 mimdir 2 mimdir 3 mimdir 4 mimdir 14 mimdir

blog yazarlarından kimi sikersiniz?


böyle bir mim çeşidi var mıdır yahu?neyse pucca bize paslamış boş geçmeyelim.benim böyle yok onunla olmaz,bununla olmaz gibi düşüncelerim yok blog yazarlarına karşı.şu versin bu versin diye de bir beklentim yok.ha bu demek değil ki ben blog yazarıyla beraber olmam,veren olursa bal gibi de olurum mis gibi de olurum.ama şimdi kimseyi de tanımıyorum ki arkadaş nasıl diyeyim ben bununla yatarım filan diye.tanıdıklarımla kesinlikle yatmam zaten.bir mellö bir cerrö bir pucca'yla yatamam,daha antropoza girmedim çok şükür.cüno var misal onunla da yatmam.ama dün gece enrah'la yattım bak.ama o kuzenim,o sayılmaz.seks olmadı çünkü.şimdi tanımadığım bir insanla da yatarım,ertesi gün birbirimizi tanımayalım,ilişki kafası yok.gidelim o eşine dostuna anlatsın bir çocuk götürdüm diye,ben kahvede arkadaşlara anlatayım akşam şahane seks yaptık diye.böyle şeyler istiyorum ben.ayriyetten çok pis uyuz oldum bu mime bilmem farkında mısınız.baştaki yazıyı böyle büyük yazdım ki herkes okusun ıyyy iğrenç desin.çünkü yatmak deyince daha sempatik geliyor da sikmek diyince herkes düşünüyor.velhasılkelam vermek isteyen olursa o'nunla yatarım,ondan sonra bu mimin altına yazarım şöyle yattık böyle seviştik diye.
ayrıca pucca'mın yazısına ithafen bir takım kelimeler yazmak istiyorum:kızım eğer dünyanın kurtuluşu senin bir blog yazarıyla sevişmenden olacaksa,batsın bu dünya!

ben de pek saygıdeğer juninhoo,cerrö ve demirbey'imi mimliyorum.


7 yorum:

Yesari dedi ki...

puhaaaaaahaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....resilll oldummm...öle bir kahkaha attım ki işyerinin merkezindeee...senin yüzündeennn ağzımdaki çayı püskürtttüümmm....beynini yiyim...akıl yaşı tavan yapmış nadide insannnn...

POSTACI dedi ki...

Hazır şu ara küfür etme potansiyelim de fazla yüksekken bodoslama yorum yapayım bari. Kime siktirirsin diye soruyosun yani? E yazarız bişeyler.

Begüm. dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
PuCCa dedi ki...

dürüst olsana nan... msnde bana 50 isim sayıp fantezilerini anlatıyosun.. burda gelince ahah ben bu işten hoşlanmadım ben gönül adamıyım ıyy sikişmek iğrenç ayakları çekiyosun...

ayriyeten bi gün dünyayı benim kurtarmam gerekirse sana bi nah yapcam gördün müüü diye ahah :ppP

bu arada sevişmek o anlamda değil eski türk filmlerindeki anlamında.. hani "babacım biz kenanla deliler gibi sevişiyoruuz" manasında.. sen fesatsın huh!!

sami hazinses dedi ki...

şahsınız adına üzülmekle birlikte çayada üzüldüm.neticede nimettir ziyan olmuştur diye.bildiğin duyarlıyım!
cerrö piçi,valla pucca başlattı,ille birine dalacaksan o'na dal.
neticede insan insanı sikecekse ha tanımış ha tanımamış farketmez.yeter ki icraat olsun.
pucca,şunu kesinleştirelim.kenan'la deliler gibi sevişiyoruz demek allah ne verdiyse giriyoruz ağız dudak demek.yok eğer kenan'ın sadece elinden tutup burnunu burnuna sürterek kıkır kıkır gülmek deli gibi sevişmek değil.kırıştırmak.ayriyetten kenan kim,niye kenan'la sevişiyoruz.çok seksli bir yorum oldu bu.her gün 14 şubat olsun istiyorum ben.insan insanı sikmesin.çok özür diliyorum.

Demirbey dedi ki...

tüm blog la 4 kutsal taşın altında dünyayı şeytandan kurtarmak için sekse varım.tüm blog fazla oldu;seçme yaparız olmadı ben,aras bey bi de hıncal uluç bin sülünden birini beğeniriz en nihayetinde.
seks seks ne gerek mahmure..

cündebaz dedi ki...

ulan demirbeye de söyledim, burda da söylemek zorunda hissediyorum. bu mimi sadece erkeklerden alıyorum. neden ha neden böyle bir kaosa sürükleniyorum ben?
bak sende de dök içini bebeğim diyor. olum bi şey yapın seçelim m/f diye yorum yapmadan önce. kompleks yaptım evet.